Mucize 29 yıl sonra gerçek oldu!

GİRİŞ TARİHİ:  11.01.2016, 12:38 GÜNCELLEME TARİHİ:  13 Ocak 2016 Çarşamba, 10:17

Handan Genç hiç tanımadığı babasına canlı yayında kavuştu.

İstanbul'da yaşayan Handan Genç ve eşi Ahmet Genç, Perşembe günü (07 Ocak) Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılmışlardı. Annesi ve babası genç yaşta evlenen Handan Genç (27)'in kaderi daha doğmadan annesi ve onun ailesi tarafından belirlenmişti.

Annesi ve babası genç yaşlarda evlendi ve anlaşamadıklarını söyleyerek ayrıldılar. Babasının evine yerleşen anne, o sırada Handan Genç'e hamile olduğunu öğrendi ve eski eşine haber vermeden doğum yaptı. Bu durumu yıllar boyunca Handan'dan sakladılar. Yıllar sonra Handan'a komşusu, babasının öz babasını olmadığını söyledi. Durumun gerçekliğini öğrenmek isteyen Handan'a annesi ve dayıları bu durumun doğru olduğunu, fakat babasının Handan'ı istemediğini ileri sürdü ve bu konuları bir daha açmamak üzere kapattılar. Annesinin vefatıyla kendisini daha da yalnız hissetmeye başlayan Handan Genç, 07 Ocak Perşembe günü canlı yayına gelerek Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi. Babasıyla ilgili tek bildiği ise isminin Bekir, memleketinin de Afyon olduğundan ibaretti.

Cuma günü (08 Ocak) yayının son dakikalarında müjdeli haber geldi. Handan Genç'in yıllardır görmediği babası Bekir Kırkpınar canlı yayına bağlanarak Handan'ın babası olduğunu ve bir kızı olduğundan hiçbir zaman haberi olmadığını söyledi. Bu mutlu haber üzerine Müge Anlı baba kızın birbirine kavuşması için Bekir Kırkpınar'ı canlı yayına davet etti. Bu daveti kırmayan Bekir Kırkpınar, bugün (11 Ocak) canlı yayına gelerek yıllardır görmediği kızına kavuştu. Kızına, "benim bir kızım olduğundan haberim yoktu. Annen ve ailesi benden saklamış bunu yıllardır. Bilseydim ne seni ne de anneni bırakmaz senin babasız büyümene izin vermezdim" dedi.



CANLI YAYIN