Kızılay'dan Müge Anlı'ya teşekkür plaketi

GİRİŞ TARİHİ:  13.01.2016, 17:02

Meslek hayatı boyunca attığı her adımda başarıyı yakalayan ve birçok ödüle layık görülen Müge Anlı’ya bir ödül de Türk Kızılay’ından geldi.

Meslek hayatı boyunca attığı her adımda başarıyı yakalayan ve birçok ödüle layık görülen Müge Anlı'ya bir ödül de Türk Kızılay'ından geldi.
Yaptığı her yayınla adından söz ettiren Müge Anlı, çözdüğü cinayet dosyaları ve bulduğu kayıpların yanı sıra sosyal sorumluluk projeleriyle de kendinden söz ettirmeye devam ediyor. Bugünkü yayına Kızılay Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar konuk oldu. Genel Başkan Akar, Müge Anlı'nın yürüttüğü çalışmalar ve Kızılay'a ihtiyaç sahiplerine ulaşması amacıyla gönderdiği sandalyeler için teşekkür plaketi verdi. Ahmet Lüfti Akar, plaketi takdim ederken Müge Anlı'ya, "Siz zaten başardığınız işlerle, yaptığınız yardımlarla bir Kızılay'sınız" dedi. Kızılay Genel Başkanı, bağış yapmak isteyen Tatlı Sert izleyicilerinin Müge Anlı yazıp 2868'e mesaj atarak Kızılay'a 10 Türk Lirası değerinde bağış yapabileceğini de duyurdu. Mesajla ilk bağışı da Müge Anlı canlı yayında yaptı.


CANLI YAYIN