Güler Subaşı cinayeti sonuca ulaştı!

GİRİŞ TARİHİ:  20.01.2016, 13:38 GÜNCELLEME TARİHİ:  25 Ocak 2016 Pazartesi, 08:48

Güler Subaşı’nın dün gözaltına alınan eşi Yaşar Subaşı, cinayeti kendisinin işlediğini itiraf etti.

Artvin Hopa'da yaşayan 46 yaşındaki iki çocuk annesi Güler Subaşı, 8 Ocak'ta kaybolmuş, canlı yayına katılan kardeşi ve canlı yayına bağlanan abisi kardeşlerinin hayatından endişe ettiklerini, kardeşlerinin eşi tarafından sürekli olarak şiddete maruz kaldığını anlatmışlardı.

İnce detayı Müge Anlı fark etti…

Diyanet İşleri'ne bağlı, Hopa'da İmam olan ve boş vakitlerinde ilçedeki elektrik-elektronik işlerle de uğraşan Yaşar Subaşı, ise Müge Anlı'nın bu iddiaları kabul etmediğini ifade eden bir mesaj göndermişti. Yaşanan bu karışık olaylar üzerine Müge Anlı ve ekibi Artvin Hopa'ya gitmiş, Güler Subaşı'nın yaşadığı binayı araştırmışlardı. Canlı yayınla bağlantı yapan muhabir, Müge Anlı'ya yaşadıkları binanın içerisini gösterirken, yayın esnasında Müge Anlı'nın dikkatini asansör boşluğu ve asansörün arızalı olması çekmişti. Yayın esnasından bu ana şahit olan Hopa Emniyet Müdürlüğü de harekete bu anı gördükten sonra harekete geçmiş ve binadaki asansör boşluğunda Güler Subaşı'nın cansız bedeni bulmuşlardı.

Cenazenin bulunmasını ardından şüpheli olan eş Yaşar Subaşı, gözaltına alındı. Yaşar Subaşı, sorguda eşini öldürdüğünü itiraf etti. Ardından Hopa Adliyesi'ne sevk edilerek burada da itirafını yineledi. Cinayetle ilgili 11 Kasım Pazartesi günü çocuklar okula gittikten sonra eşimle kolundaki bilezikleri almak için tartıştım. Tartışma şiddetlendi ve eşim bileziklerini vermek istemedi bu yüzden bir arbede yaşadık o sırada yere düşerek kafasını çarptı ve bayıldı. Oturduğumuz binanın kamera sistemleri ve asansörleriyle ben ilgilendiğim için bozuk olsa bile asansör anahtarına sahiptim. O sırada asansörün kapısını açarak eşimin kolundan bilezikleri aldım ve onu 5.kattan aşağıya asansör boşluğuna attım" diyerek suçunu işlediğini itiraf etti.



CANLI YAYIN