Dizi Tv 500. bölümünü kutladı!

GİRİŞ TARİHİ:  01.03.2019, 11:06
Dizi Tv 500. bölümünü kutladı!

atv ekranındaki yayın macerası bundan altı yıl önce başlayan Dizi TV, atv İç Yapımlar ekibi ile birlikte yayınlanan 500.bölümü pasta keserek kutladı.

Sunuculuğunu Didem Uğurlu'nun yaptığı Dizi TV, her Pazar izleyicilerin tutkunu olduğu atv dizi ve programları ile ilgili hiç bir yerde bulamayacağınız en detaylı görüntüler, kamera arkaları, özel röportaj ve haberleriyle tam 500 bölümdür ekranlara geldi. Dizilerinin kamera arkasını, magazin haberlerini, bölümlerle ilgili tüyoları ve sevilen oyuncularla çok özel sohbetleri ekrana getiren Dizi TV, 2010 yılından bu yana, kalitesinden ödün vermeden Atv ekranının vazgeçilmez programı haline geldi.

Dizi TV programı bu güne kadar kocaman dünyaların kapılarını araladı, merak ettiğiniz ayrıntılar için tüm keşiflerinde izleyiciye yansıyacak keyifli bir program için çalıştı. Dizi TV'nin yönetmeni Gülşah Marmara ise bu başarı için, "Programımız kendi benzerleri içinde farkını ortaya koymanın haklı gururunu hep yaşadı.2010 yılından bu yana uyumla ve hayata gülümseyen bir bakış açısıyla çalışan ekibimiz için konuk olduğumuz her prodüksiyon ve konuk ettiğimiz her misafir bizim için ailemizin bir ferdi. Dizi TV, 500 bölümdür her gün ailesine yepyeni fertler katarak büyüyen kocaman bir dünya haline geldi. Bu kocaman dünyaya katkısı olan her dizi, her program, her misafirimize içtenlikleri için sonsuz teşekkürler" diyerek düşüncelerini dile getirdi.

CANLI YAYIN