Rita Dari Winkler ölü olarak bulundu

GİRİŞ TARİHİ:  01.03.2019, 11:05
Rita Dari Winkler ölü olarak bulundu

Alman vatandaşı olan Rita Dari Winkler’ın cesedi, sevgilisi Ali Kemal Seyhan’ın iş yerinde gömülüp, üzerine beton döküldüğü öğrenildi.

9 Mart'tan itibaren Interpol tarafından da aranan Rita Dari Winkler, Ali Kemal Seyhan'ı görmek için 3 Mart'ta İstanbul'a geldi. Rita'nın, Ali Kemal Seyhan'la yaklaşık 4 yıldır ilişkisi vardı. Fakat Ali Kemal evli ve 3 çocuk sahibiydi. İlişkileri sırasında iki ailede bu yasak ilişkiyi öğrendi, Ali Kemal Seyhan'ın eşi ise boşanma davası açtı. Geçtiğimiz aylarda yeniden görüşmeye başlayan çiftin son görüşmesinden sonra Rita Dari'den bir daha haber alınamadı. Ailesi ise hayati tehlikesinden endişe etti ve bulunması için Müge Anlı ve ekibinden yardım istediler.

Rita Dari'nin başına ne geldi?
Rita Dari, 3 Mart'ta İstanbul'a geldi. İstanbul'da onu karşılayan isim ise ilişkisi olan Ali Kemal Seyhan'dı. Rita ve Ali Kemal, Pendik'te biraz vakit geçirdikten sonra Ali Kemal'in babasına ait olan Yalova Çınarcık'taki yazlığa gidip 6 gün boyunca orada kaldı. 6 günlük bu gezi sonrasından Rita Dari'nin ailesi, kızlarının 9 Mart'ta Almanya'ya geri döneceğini biliyordu. Fakat beklenen uçağa kızlarının hiç binmediklerini öğrenen aile, soluğu Türkiye'de aldı. Ulaşılan bilgilerde Rita Dari'nin kaybolmadan önce Pendik Kurtköy'de bir otelde kaldığı öğrenildi. Otele gidildiğinde ise valizi ve bir kısım eşyaları orada bulundu. Rita'nın telefon sinyaline veya herhangi bir kamera görüntüsüne rastlamayan emniyet yetkilileri için tek ipucu, Rita'nın kaybolduğu gün otel civarında bulunan Ali Kemal S.'nin aracıydı.

Ali Kemal Seyhan canlı yayına bağlandı ve iddialara yanıt vererek yaşananlarla bir ilgisi olmadığını iddia etti…
Rita Dari ile ilişkisi olan Ali Kemal Seyhan hakkındaki suçlamalara, "Rita, İstanbul'a benim için gelmedi. Türkiye'ye geleceğini, beyninde bir rahatsızlığı olduğunu ve gelmişken son defa beni de görmek istediğini dile getirdi. Bende geldiği gün havaalanından onu alıp Yalova'ya yazlığıma gittik. 1-2 gün orada kaldık. Kendisiyle ilişkimiz çoktan sonlanmıştı. Onun ısrarlarına ve rahatsızlığına dayanamayıp arkadaşça görüştüm. Evimde kaldığı son günde aramızda sorunlar çıktı, oturup konuştuk bu işin olmayacağını söyledim. Çocuklarımın annesini kaybetmek istemedim bu yüzden Rita'yla yolumu ayırdım. Kaybolduğu gün Yalova'daydık. Yazlıkta konuştuktan sonra bana bir mektup yazdı, ben mektubu okuduğum sırada ise o, valizlerini alıp evden gitmişti. Dışarı çıkıp aradım etrafa baktım ama bulamadım" sözleriyle yanıt verdi.

12 Nisan'da Müge Anlı'ya gelen telefon fitili ateşledi ve Rita Dari'nin akıbeti öğrenildi. Genç kadın Ali Kemal Seyhan'ın dükkânında bir varil içinde ölü olarak bulundu… Müge Anlı'yı, Ali Kemal Seyhan'ın gelini aradı ve telefonda "Bizim Gölcük'de boş bir dükkânımız var. 10-15 gün önce bu dükkânda kazı çalışması yapıldı. Dükkânın içinde koku olduğunu söyleyerek içerisine beton döktüler. Bu olaylar ekranda görünmeye başlayınca da Ali Kemal'in eşi beni aradı dükkânda yapılan hafriyat çalışmasını söyleme kimseye. Sadece şap atıldığını söylersin. Seni aradığımı da kimseye söyleme, bu numarayı sil diyerek telefonu kapattı. Bu duyduklarımdan sonra şüpheye düştüm sizi aramak istedim" dedi. Bu telefondan sonra Gölcük Emniyeti harekete geçti. Bahsedilen binanın bodrum katında kazı çalışmalarına başlandı. Çalışmanın ilerleyen saatlerinde beton dökülen boş dükkânda, etrafa kokular yayılmaya başladı ve içine beton dökülmüş bir varil çıktı. Varilin içindeyse de Rita Dari'nin cansız bedeni olduğu anlaşıldı. Fakat betonlaşan varil açılamadı ve savcılık talimatıyla İstanbul Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Henüz Rita Dari'nin cesedi varilden çıkarılamadığı için ölüm şekliyle ilgili bir bilgiye ulaşılamadı. Ali Kemal Seyhan ise bu olaylar yaşanırken Almanya'da bir hastanede anjiyo olacağını söylemişti. Ancak emin olunmamakla beraber Ali Kemal Seyhan'ın Almanya'da bulunduğu hastaneden kaçtığı öğrenildi.

CANLI YAYIN