Simone Weber 42 yıl sonra babasına kavuştu!

GİRİŞ TARİHİ:  01.03.2019, 11:05
Simone Weber 42 yıl sonra babasına kavuştu!

Sezonun ilk mucizesi gerçekleşti, 42 yıllık hasret son buldu!

Göğüs kanseriyle mücadele eden, 42 yaşındaki Alman iımone Weber 31 Ağustos Çarşamba günü canlı yayına geldi ve hiç görmediği babasını bulmak istediğini söyledi. Babasını görmeden hayata gözlerini yummak istemeyen Simone Weber tüm bildiklerini Müge Anlı'ya anlattı. Babası Türk asıllı İlyas Çakır'dı. 1964 yılında Almanya'ya gitti ve orada Frankfurt Havaliman'ında çalışmaya başladı. Birkaç yıl sonra ise Simone Weber'ın annesiyle tanıştılar ve aralarında bir aşk başladı. Fakat İlyas'ın Türk olması Simone'nun annesinin ailesi tarafından hoş karşılanmadı, ilişkilerine onay verilmedi. Fakat ikisinin arasındaki sevgiye bu durumlar engel olmadı. Daha da kenetlenerek aynı evde, aynı fabrikada çalışmaya başlayan çiftin, bir de çocukları oldu. Olayların seyri ise İlyas Çakır'ın bir akşam eğlenmeye çıktıkları bar'da kavgaya karışmasıyla değişti. Alman hukuk kurallarına göre bu kavganın bedeli İlyas'ın sınır dışı edilmesinden başka bir şey olamazdı. Simone Weber'ın annesi o dönemin cumhurbaşkanına İlyas'ın sınır dışı edilmemesi için bir mektup dahi yazdı. Fakat hiçbir şey bu cezaya engel olmadı. Yıllar sonra Sımone, göğüs kanseri'ne yakalandığını öğrenince artık babasını bulması gerektiğine karar verdi ve Müge Anlı ile Tatlı Sert'e geldi.

Simone, babası için "Ömrüm boyunca onu özledim, yokluğunu hep hissettim. Annem bana babamı o kadar güzel anlattı ki onu görmediğim halde çok seviyorum. Her zaman baba sevgisi aradım" diyerek duygularını paylaştı. Bu konuşmalardan kısa bir süre sonra canlı yayında müjdeli haber geldi. Simone, yıllardır görmediği babasının Afyon'da olduğunu ve ailesiyle yaşadığını öğrendi.

42 yıllık büyük buluşma canlı yayında gerçekleşti
Simone, yıllardır görmediği ablası, abisi ve en önemlisi babası İlyas Çakır'a kavuştu. Birbirlerini gördükleri anda gözyaşlarına baba – kızın hasreti Müge Anlı'da son buldu. İlyas Çakır, yanında kızı Simone'nun çocukluk fotoğrafını getirdi ve yıllardır cebinde taşıdığını yanından hiç ayırmadığını, kızını asla unutmadığını söyledi.

CANLI YAYIN