Bir kayıp daha bulundu!

GİRİŞ TARİHİ:  01.03.2019, 11:05
Bir kayıp daha bulundu!

3 çocuk annesi Kader Hamarat, Ankara da bulundu!

Manisa Turgutlu'da yaşayan 28 yaşındaki üç çocuk annesi Kader Hamarat 2 ay önce esrarengiz bir şekilde kayboldu. Ailesi, kendi çabalarıyla aradığı kızlarını bulamayınca son bir umutla Müge Anlı'nın kapısını çaldı.

Canlı yayına konuk olan anne Ayten Eryılmaz kızının bu kadar uzun bir süre çocuklarından ayrı kalamayacağını ve kendisini de asla habersiz bırakmayacağını söyledi. Manisa'da tek başına yaşıyordu. Ancak Kader Hamarat'ın son zamanlarda erkek arkadaşı olduğu söylenen Murat'ın yanına taşındığını öğrenildi. Aile, canlı yayında Murat'tan şüphe ettiklerini dile getirdi. Kızlarının başına bir iş getirmesinden korkuyorlardı. Ayrıca aile, Kader kaybolduktan sonra evinin anahtarını kalması için Dilek adlı bir arkadaşına verdiklerini ileri sürdü. Yayına bağlanan Dilek ise şok itiraflarda bulundu. Kader'in, Murat tarafından şiddet gördüğünü, uyuşturucu kullanmaya zorlandığını söyledi. Murat'ın Kader'e bu yaşattıklarını hiç kimseye anlatmaması için tehdit ettiği de iddialarından biriydi.

Bahsi geçen Murat ise canlı yayına bağlandı ve hakkında yapılan bu suçlamaları kabul etmediğini ama Kader'le sevgili olduklarını kabul ettiğini dile getirdi.

CANLI YAYIN