Cansu Fırıncı Kırgın Çiçekler'e veda etti

GİRİŞ TARİHİ:  01.03.2019, 11:05
Cansu Fırıncı Kırgın Çiçekler'e veda etti

Yayınlandığı günden beri izlenme rekorları kıran Kırgın Çiçekler'de, oyuncu Cansu Fırıncı, 84. Bölüm'de ekranlara veda etti.

atv'de ekrana gelen ve 5 yetimhane kızının öyküsünü konu alan Kırgın Çiçekler dizisinin 84. Bölüm'ü hem hüzünlendirdi hem de gülümsetti. Dizide üvey kızına tecavüz eden ve 3 kişiyi öldüren Kemal, yaptığı kötülüklerin cezasını bularak öldü. Seyirci, Eylül'ün Kemal gibi bir karakterden kurtulmasına sevinirken, Cansu Fırıncı gibi başarılı oyuncunun ekranlara veda etmesine üzüldü. Diziye veda eden ünlü oyuncu "Kırgın Çiçekler gibi başarılı ve kaliteli bir dizide oynadığım için mutluyum. Dizinin 84. bölümünde Kemal karakteri ile ekranlara veda ettim. Bu diziden çok şey öğrendim. Bir oyuncu için en zor olan şey kötü karakteri canlandırmaktır. Bunu başarmanın mutluluğu içindeyim. Bir projeyi kalite yapabilmek ekip işidir. Yapımcımız NTC Medya Mehmet Yiğit Alp başta olmak üzere tüm oyuncu ve ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim. Gerçek hayattaki kötülerin de aynı şekilde cezasını bulmasını diliyorum" dedi.

Dizinin ilerleyen bölümlerinde 5 kızın başına neler geleceği ve Eylül'ün sonunda üvey babasından kurtulmasının diziye neler katacağı şimdiden merak konusu oldu.

Kemal'in öldüğü o sahne için tıklayın

CANLI YAYIN