Haziran ayında da tercihler atv’den yana!

GİRİŞ TARİHİ:  01.03.2019, 11:05
Haziran ayında da tercihler atv’den yana!

atv, yayınladığı dizi ve programlarıyla Haziran ayında da Tüm Gün - Tüm Kişiler, Tüm Gün - AB, Tüm Gün - 20+ABC1 kategorilerinde en çok izlenen kanal oldu.

Kantar Medya'dan alınan verilere göre, Haziran ayında da yüksek izlenme oranlarına sahip olan atv, birinciliğini bırakmadı. Ramazan ayı boyunca yayınladığı özel programlarla adından sıkça söz ettiren kanal, kaliteden ödün vermeden zirvede kalarak, en çok izlenen kanal olma unvanını taşımaya devam ediyor.

Zirvedeki isim yine atv!
Yayınladığı dizi ve programlarla, yıllardır her döneme damgasını vurmayı başaran atv, 2016 yılını da lider olarak zirvede bitirmişti. atv'yi, ilgiyle takip edilen, sabah kuşağının reyting rekorları kıran ve milyonları ekrana kilitleyen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, 10 sezondur ekranlarda gelin-damat adaylarını buluşturarak, mutlu yuvalar kurulmasına öncülük eden Esra Erol'da, gündemin nabzını tutan haber programları atv Ana Haber Bülteni, atv Gün Ortası, Kahvaltı Haberleri, atv'de Hafta Sonu, Son Durak dünyanın en çok kazandıran ve izlenen bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster, samimi ve hoş sohbetiyle izleyenlerin gönlünü fetheden Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun programları, yemeklerin lezzetinden emin hızlı, marifetli ve kararlı olanların yarışı Karavan, izleyicinin beğeniyle takip ettiği dizilerden, çocuk esirgeme kurumunda, ailesiz büyüyerek hayata tutunmaya çalışan 5 genç kızın hayat hikâyesi Kırgın Çiçekler, gençliği cezaevinde geçmiş, sevmeyi öğrenmeye fırsatı olmamış Ali ve hiç kimseyi sevmeyen Mavi'nin yürek burkan hikâyesi Aşk ve Mavi, İstanbul'u terk etmek zorunda kaldığı çocukluk günlerinin ardından hayatı yük gemilerinde geçen, boksa meraklı Ali Smith'in buruk hayat hikâyesi Bu Şehir Arkandan Gelecek, tercihleriyle başkalarının hayatını, başkalarının tercihleriyle de kendi hayatını yönlendirmek zorunda kalanların hikâyesi Seni Kimler Aldı, hayata tutunabilmek için amansızca mücadele eden dört kardeş ile çocukları için her türlü fedakârlığa katlanan genç ve güzel bir annenin iç içe geçen öyküsü Kanatsız Kuşlar ve TV'de ilk defa yayınlanan ve büyük ses getiren yabancı yapım filmler birinciliğe taşıdı.

İzleyiciyi ekran başına kilitleyen atv, "Dizi atv'de izlenir" sloganını bir kez daha yineliyor.

CANLI YAYIN