Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz geliyor!

GİRİŞ TARİHİ:  01.03.2019, 11:05
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz geliyor!

Nefesler tutuldu Eşkıya Dünyaya Hükümkar Olmaz sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor

atv ekranlarında yayınlandığı ilk günden bu yana, reytinglerdeki başarısıyla zirvedeki yerini koruyan"Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" 72. bölümü ile 19 Eylül Saat 20.00'da atv ekranlarında sevenleriyle buluşacak.
Yapımcılığını Raci Şaşmaz'ın yaptığı başrollerinde Oktay Kaynarca, Deniz Çakır ve Sanem Çelik'in paylaştığı yılın en iddialı yapımı "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın setten ilk kareleri ortaya çıktı.
Dizinin geçen hafta yayınlanan fragmanı sosyal medya da izlenme rekoru kırdı ve yorumlar yağdı. Karadeniz görüntülerinin yansıtıldığı fragman da "Hızır" öldü mü yorumları yapıldı.
Geçtiğimiz iki sezon ratingleri alt üst eden dizi bu sezonda rakip tanımıyor. Ekibe yeni katılan başarılı oyuncularla gücüne güç katmaya devam ediyor.
EDHO 72. bölümde neler olacak?
Hızır Çakırbeyli tüm işlerini İlyas'a devredip memleketine yerleştikten sonra ailesiyle alıştığı sorunlardan uzakta alışılmadık bir mutluluğa sahip olmuştur. Onca yaşanan sıkıntıdan sonra bir nebze huzur bulan ailenin tadının kaçacağı günler ise çok uzakta değildir. İntikamının peşine düşen düşmanlar Hızır'ın yakasını bırakmazlar.
Ünal Kaplan ile birlikte tüm masa üyelerinin ortak kararı Hızır'ın bir an önce gelip masaya oturması yönündedir. İstihbaratın içindeki kendine yakın güçleri maşa olarak kullanan CIA, büyük kıyım için hazırlanmaktadır. Olayın ehemmiyetinin farkında olan herkes bir yandan Hızır'a kurulan pusuların ardını araştırırken diğer yandan dönüşünü sağlamaya çalışır.
Peşinde ölümle gezen Hızır'ın dönüp işlerin başına geçmekten başka çaresi yoktur. Tabi eğer bunun için hala zamanı varsa…
CANLI YAYIN