atv’de sinema şöleni başlıyor!

GİRİŞ TARİHİ:  01.03.2019, 11:05
atv’de sinema şöleni başlıyor!

Evde sinema seyretmenin keyfini atv'de yaşayın!

Tüm sezon boyunca tiryakilik yaratan dizileri, yarışmaları, programları dev prodüksiyonlarıyla ekranlara getiren atv, yaz ekranında da izleyicilerini sinema şölenine davet ediyor. Usta yönetmenler ve dünya sinemasının en parlak starlarının yer aldığı birbirinden ünlü filmlerin çoğu TV'de ilk kez atv'de, "Yaz Sineması" kuşağında sinemaseverleri bekliyor.

GALAKSİNİN KORUYUCULARI / GUARDIANS OF THE GALAXY (TV'DE İLK)
Yayın Tarihi :
11 Haziran Pazartesi
Yayın Saati : 21.00
Marvel Sinematik Evreni'nin en iyi filmlerinden olan, destansı uzay macerası Galaksinin Koruyucuları, Marvel Comics'in aynı adlı süper kahraman ekibinden uyarlanan Amerika yapımı bilim kurgu-süper kahraman filmi. Film, Marvel Studios tarafından üretilmiştir.

EVİM / HOME (TV'DE İLK)
Yayın Tarihi :
16 Haziran Cumartesi
Yayın Saati : 20.00
DreamWorks imzalı bir film olan Evim'de, insan dostu uzaylı Off (Oh) kendi halkı tarafından gezegenden kovulunca dünyaya sığınmaya karar verir. Burada Lüle (Tip) adlı maceracı bir kızla arkadaşlık kurar, çok farklı yerlerden gelmiş iki başkarakterimiz birlikte büyük bir serüvene atılırlar.

MAD MAX ÖFKELİ YOLLAR / MAD MAX FURY ROAD (TV'DE İLK)
Yayın Tarihi :
18 Haziran Pazartesi
Yayın Saati : 20.00
80'li yılların en çok izlenen ve en çok sevilen bilim-kurgu filmlerinden Mad Max'in günümüz uyarlaması… Tam bir görsel şölen sunan filmde Mel Gibson'la özdeşleşmiş Max Rockatansky karakterini Tom Hardy canlandırıyor. "Mad Max" filmlerinin ardındaki usta yönetmen George Miller'ın bir kez daha yönetmen koltuğunda oturduğu Mad Max: Fury Road geri dönüyor! Charlize Theron ve Tom Hardy'nin rol aldığı film büyülü bir görsel sunuyor.

GÖREVİMİZ TEHLİKE: 5 / MISSION: IMPOSSIBLE ROGUE NATION (TV'DE İLK)
Yayın Tarihi :
19 Haziran Salı
Yayın Saati : 20.00
Tom Cruise'un artık bir aksiyon ikonu haline gelen Ethan Hunt karakterine geri döndüğü, Görevimiz Tehlike serisinin 5. filminde Ethan Hunt ve ekibi, bu zamana kadar karşılaştıkları en büyük düşmana karşı mücadeleye girmeye hazırlanıyor. IMF'i ortadan kaldırmayı hedefleyen uluslararası bir dolandırıcılık örgütü olan Sendika'nın tehlikeli faaliyetlerinden kurtulmayı hedefleyen ve bu yasadışı örgütün kökünü kazımak için yola çıkan ekip, kısa bir süre sonra bu son derece tehlikeli organizasyonun hedefi haline geliyor.

X-MEN BAŞLANGIÇ: WOLVERİNE / X MEN ORIGINS WOLVERINE
Yayın Tarihi :
19 Haziran Salı
Yayın Saati : 22.30
X-men serisinin dördüncü filmi olan X Men Başlangıç, sinema tarihinin en etkili karakterlerinden biri olan Wolverine'nin hikayesini anlatmakta. Wolverine, mutant hayatı yaşamaktadır. Kız arkadaşının ölümü yüzünden Victor Greed'ten (Sabertooth) intikamını almak istemektedir ve bunun sonucunda Weapon X programına katılır.

BÜYÜK BUDAPEŞTE OTELİ / THE GRAND BUDAPEST HOTEL
20. yüzyılın başlarında iki savaş arasındaki dönemde geçen hikayede, Avrupa'nın hayali Zubrowka şehrinde bulunan Büyük Budapeşte Oteli'nin ihtişamlı dönemine tanık oluyoruz. Gustave H., otelin işleyişini büyük bir profesyonellikle idare eden, müşterilerini dahi en ince ayrıntılarına kadar tanıyan bir konsiyerj görevlisidir. Bir gün otele bellboy ve komi görevlisi olarak Zero Mustafa adında genç bir adam gelir ve kısa zamanda aralarında yakın bir arkadaşlık başlar. Wes Anderson'ın Moonrise Kingdom filminden sonraki yeni çalışması olan filmin bol yıldızlı kadrosunda Ralph Fiennes, Saoirse Ronan, Bill Murray, Jude Law, Edward Norton, Léa Seydoux ve Owen Wilson gibi isimler yer alıyor.


KARLAR ÜLKESİ / FROZEN (TV'DE İLK)
Hans Christian Andersen'in Karlar Kraliçesi adlı eserinden uyarlanmış olan 2013 yapımı Disney yapımı film... Beyazın tüm güzelliklerine doyulan, eşsiz görsel kalitede bir animasyon. Oscar'da "En İyi Animasyon Ödülü"nün yanı sıra "En iyi Şarkı Ödülü"nü de almıştır. Maceracı ve iyi kalpli bir kız olan Anna, kız kardeşi Prenses Elsa'yı bulup yaşadığı krallığa sonsuz kış getiren laneti sona erdirmesini sağlayarak, şehrinde yaşayan insanları eski güzel günlerine döndürmeye karar verir.


SENİNLE BİR ÖMÜR / THE LONGEST RIDE ( TV'DE İLK)
Nicholas Sparks'ın çok satan romanından uyarlanan film, geri dönüş hazırlığı içindeki eski boğa güreşçisi Luke (Scott Eastwood) ve hayalindeki işi almak üzere olan genç ressam Sophia'nın ilişkilerin etrafında gelişiyor. Zaman zaman sorunlar yaşayan ikilinin ilişkisi, bir trafik kazasının ardından Ira adında bir adam ve onun eşine duyduğu yıllara meydan okuyan aşk hikayesiyle iç içe geçip genç çifte ilham kaynağı olacaktır.


UÇAKLAR / PLANES (TV'DE İLK)
Dusty, paslanmaya yüz tutmuş bir tarım uçağıdır. En büyük hayali bütün dünyayı boydan boya geçen büyük bir yarışı kazanmaktır ancak bir tarım uçağı olarak bu iş için özel olarak yapılmış uçakların karşısında pek şansı yoktur. Üstelik Dusty'nin yükseklik korkusu vardır. Dusty bu yarışı kazanabilmek için eski bir savaş uçağı olan Skipper'dan yardım ister.

WALTER MITTY'NİN GİZLİ YAŞAMI / THE SECRET LIFE OF WALTER MITTY
Ben Stiller'ın yönetmenlik koltuğuna oturduğu ve başrolünde yer aldığı Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı filminde, herkesin iyi hissetmesi için gereken potansiyelin içinde bir yerlerde gizlendiği anlatılıyor. Büyük bir derginin fotoğraf negatif bölümünde çalışan Walter (Stiller), sessiz sakin hayatına devam etmektedir. Dergide yeni işe başlamış Cheryl'dan (Kristen Wiig) hoşlansa da ona bunu bir türlü söyleyememektedir. Bir yandan da kendini sürekli komik ve şok eden gerçek üstü hayallerin ana kahramanı olarak görmektedir.

CANLI YAYIN