Cannes'da atv rüzgarı!

GİRİŞ TARİHİ:  01.03.2019, 11:05
Cannes'da atv rüzgarı!

Fransa'nın Cannes kentinde her yıl Ekim ayında düzenlenen dünyanın en büyük TV içerik fuarı MİPCOM' da atv dizilerinin rüzgarı esti.

"Dizi atv'de izlenir" diyerek yola çıkan atv, 4 kıtada, 100'den fazla ülkede içerikleri izlenen bir televizyon kanalı haline gelerek, 25. yaşında başarısını dünya ölçeğinde taçlandırdı. Bu büyük başarıyı ve yeni yaşını 58 ülkeden, 120'yi aşkın davetlinin katıldığı özel bir akşam yemeği ile kutlayan atv, fuara damgasını vurdu.

Çeyrek asır pastası Cannes'da da kesildi!

25.yıl kutlamaları çerçevesinde atv camiası yapımcıları, yabancı fuar katılımcıları ve atv yöneticileri eşliğinde pasta kesildi. Reyting rekorları kırarak başlayan Sen Anlat Karadeniz'in başrol oyuncuları Ulaş Tuna Astepe ve İrem Helvacıoğlu, geceye dizinin yapımcısı ve yönetmeni Osman Sınav ile birlikte katıldı. Bu önemli gecede atv'nin uluslararası başarısında yapımları ile yer alan Ali Gündoğdu, Ayşe Medran, Bahadır Özdener, Burak Sağyaşar, Faruk Bayhan, Mehmet Yiğit Alp, Nilgün Sağyaşar, Raci Şaşmaz ve Timur Savcı da atv'yi yalnız bırakmadı.

Osman Sınav'ın yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlendiği Sen Anlat Karadeniz, fuarın gözdesi oldu!

14 bini aşkın TV profesyonelinin katıldığı fuarda atv, göz alıcı standı, sahip olduğu sponsorluklar, açık hava ilanları ile Cannes sokaklarında ve fuar alanında Türkiye'yi temsil etti. Sen Anlat Karadeniz'in 2. sezon, Aşk ve Mavi'nin ise 3. sezon tanıtımları ile birlikte Can Kırıkları ve Ağlama Anne dizilerinin lansmanını gerçekleştiren atv, yakında izleyicisiyle buluşturacağı "Şahin Tepesi" dizisinin duyurusunu da Mipcom'la yaptı.

Meksika, Şili, Belize, Kosta Rica, Porto Riko, El Salvador, Guatamala, Honduras, Nikaragua, Panama, Amerika Birleşik Devletleri (İspanyolca), Bosna-Hersek, Sırbistan, Karadağ, Litvanya, Gürcistan, Yunanistan, Romanya, Estonya, İspanya, Özbekistan ve Kolombiya'ya satılan Sen Anlat Karadeniz, atv'nin en revaçtaki dizisi oldu.

CANLI YAYIN