atv 2016 ve 2017’den sonra 2018’i de birincilikle bitirdi!

GİRİŞ TARİHİ:  01.03.2019, 11:05
atv 2016 ve 2017’den sonra 2018’i de birincilikle bitirdi!

atv, yayınladığı dizi ve programlarıyla Aralık ayında da Tüm Gün - Tüm Kişiler, Tüm Gün - 20+ABC1 ve Prime Time - Tüm Kişiler, Prime Time - 20+ABC1 kategorilerinde en çok izlenen kanal oldu.

Kantar Medya'dan alınan verilere göre, Aralık ayında da yüksek izlenme oranlarına sahip olan atv, 2016'dan bu yana birincilik koltuğunda oturmaya devam ediyor.

Kaliteden ödün vermeden zirvede kalan atv, en çok izlenen kanal olma unvanını taşıyor. atv'yi ilgiyle takip edilen, sabah kuşağının reyting rekorları kıran ve milyonları ekrana kilitleyen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, 10 sezondur ekranda yer alan Esra Erol'da, gündemin nabzını tutan haber programları atv Ana Haber Bülteni, atv Gün Ortası, Kahvaltı Haberleri, atv'de Hafta Sonu, dünyanın en çok kazandıran ve izlenen bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster, samimi ve hoş sohbetiyle izleyenlerin gönlünü fetheden Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun programları, atv ekranının sevilen, çok izlenilen dizi ve programları ile ilgili pek çok çok detay ile özel ana ulaşabileceğiniz Dizi TV, izleyicinin beğeniyle takip ettiği dizilerden, Türkiye'nin en güçlü ailelerinden olan Çakırbeyli'lerin güç savaşını efsane bir oyuncu kadrosuyla anlatan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, geçmişte para karşılığı satıldığı adamın zulmünden kaçıp çocuğuyla birlikte Karadeniz'e sığınan Nefes'le onu koruduğu için ailesinin büyük tepkisiyle karşılaşan Tahir'in imkansız aşkının anlatıldığı Sen Anlat Karadeniz, yayınladığı ilk günden itibaren birincilikle devam eden, aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, umudun inadına yaşandığı Bir Zamanlar Çukurova, birbirlerinin hayatından çalan iki kadının güç savaşı ve bu savaşın ortasında kalan iki gencin aşkları için verdikleri mücadele Şahin Tepesi, iki kız kardeşin verdiği annelik mücadelesini anlatan Ağlama Anne, hafta içi her gün ekranlara gelen günlük dizi Beni Bırakma birinciliğe taşıdı.

Milyonları ekrana kilitleyen atv; coşku, sevgi, aşk, tutku ve heyecan dolu dizilerle izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor.

CANLI YAYIN