Birinci değişmedi!

GİRİŞ TARİHİ:  01.03.2019, 11:05
Birinci değişmedi!

Bir Zamanlar Çukurova tüm kategorilerde en çok izlenen yapım oldu!

Perşembe akşamları atv ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova, Tüm Kişiler, AB ve 20+ABC1 kategorilerinde en çok izlenen yapım oldu. Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni bölümü, Tüm Kişilerde %12,65 izlenme oranı ve %27,11 izlenme payı, AB'de %9,57 izlenme oranı ve %22,32 izlenme payı ve 20+ABC1'de %10,74 izlenme oranı ve %22,79 izlenme payı alarak 100 program arasında birinci oldu.

Haminne, Hünkar ve Fekeli'nin büyük sırrını mı açıklıyor?
Yapımını TIMS&B Productions'ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın gerçekleştirdiği 'Bir Zamanlar Çukurova'nın son bölümüne Haminne damga vurdu!

Haminne öyle bir şey söyledi ki...
Hastalığı sebebiyle tüm geçmişini silen Haminne'nin hatırladıkları doğru mu? Haminne'ye gözü gibi bakan Hünkar, herkesten yine gözü gibi sakındığı sırlarını onun ağzından mı işitiyor? Hem de tüm ailesiyle birlikteyken… Yıllar öncesine giden Haminne, herkesin içinde 'Seni Fekeli'ye vermem' dedi. Hünkar ve Fekeli aşkını herkese açıklamış mı oldu? Haminne'nin sözleriyle aralanan kapıdan geçmişe uzanan Hünkar – Fekeli aşkı nasıl ortaya dökülecek? Bu hikayede de aşk ve kavuşamamak mı var, yoksa hiçbir zaman karşılık görmemiş bir sevgi mi var? İzleyici şimdi, Demir ve Yılmaz arasındaki mücadele kadar, Hünkar ve Fekeli arasındaki geçmiş hesapları da merak ediyor!

Adana'da Müjgan rüzgarı
Adana'ya yeni gelen Müjgan Doktor ve Yılmaz'ın yakınlaşması nereye varacak? Züleyha, Müjgan Doktor'u hem Demir'den hem de Yılmaz'dan kıskanıyor. Züleyha, Müjgan Doktor ile ilgili harekete geçecek mi? Yayınlanmaya başladığı ilk hafta itibariyle Perşembe akşamlarının reyting sıralamasında, açık ara zirvenin sahibi 'Bir Zamanlar Çukurova' her Perşembe atv'de!

Sosyal medyada Bir Zamanlar Çukurova konuşuldu!
Dizinin bölüm etiketi #UnutamamSeni, bölüm başladıktan kısa süre sonra Twitter Türkiye Trending Topics listesine girdi ve bölüm sonuna kadar kalmayı başardı.

Bir Zamanlar Çukurova'nın 17. Bölümünü izlemek için tıklayın

CANLI YAYIN