Façalılar Kimdir? (Edho) Façalı Ailesi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

GİRİŞ TARİHİ:  04.03.2019, 21:57
Façalılar Kimdir? (Edho) Façalı Ailesi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Façalılar Kimdir? (Edho) Façalı Ailesi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Edho (Eşkıya) Façalılar Kimdir? Asıl Amacı Nedir, Kim için Çalışıyorlar?

Façalılar Kimdir? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde yer alan Façalılar oldukça güçlü ve dişli bir aile olarak katılacaklar ve bunun beraberinde ailenin üyeleri de Hızır ile büyük bir mücadele içindeler

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Façalı ailesi üyeleri

Façalı Ailesi oldukça renkli bir şekilde katıldı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin nabzını yükseltecek olan Façalı Ailesi'nin fertlerini ise son olarak 'Müslüm' filmindeki performansı ile büyük bir beğeni alan Turgut Tunçalp, Netflix'te yayınlanan 'Börü' dizisi sayesi ile şan ve şöhreti yurt dışına kadar yükselen Emir Benderlioğlu ve 'Şahin Tepesi' dizisiyle tüm dikkatleri üzerine çeken İlhan Şen canlandırmakta.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 125. Bölümde Neler Olacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz izlenme rekorlarıyla devam ediyor. Hızır'ın kardeşini cezaevinden kurtarabilmek için Ünal Karaman'la yaptığı anlaşma neticesinde Façalılar ve Çakırbeyliler kendilerini ticari bir ortaklığın içinde bulurlar. İlyas'ı ise otelde ziyaretine uğrayan Ömür, çok gecikmeden Hayriye Ana'nın radarına takılır. Haberdar olduğu görüşmenin kahramanını soruşturmaya başlayan Hayriye Ana, Ömür Façalı 'yı karşısında bulunca krizi fırsata çevirme konusunda ne kadar hünerli olduğunu bir kere daha kanıtlayacaktır.

İzlenme rekoru kıran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 125. Bölümü bu akşam saat 20:00'de atv'de olacak.

CANLI YAYIN