EDHO Ömür Façalı kimdir? Ceren Benderlioğlu kimdir?

GİRİŞ TARİHİ:  04.03.2019, 21:57
EDHO Ömür Façalı kimdir? Ceren Benderlioğlu kimdir?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kadrosuna 124. Bölümde Ömür Façalı rolüyle Ceren Benderlioğlu da katıldı. Peki ya, Ceren Benderlioğlu kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Evli mi? İşte Ceren Benderlioğlu ile ilgili merak edilenler..

Birçok dizi ve filmde rol alan Ceren Benderlioğlu EDHO'da Ömür Façalı karakteri ile diziye dahil oldu. 2010 yılında kendisi gibi oyuncu olan Emir Benderlioğlu ile evlenen Ceren Benderlioğlu kimdir?

Ceren Benderlioğlu kimdir?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Ömür'ü İstanbul doğumlu olan Ceren Benderlioğlu 1 Ekim1983 tarihinde Kadıköy'de doğmuştur. 36 yaşındadır.Eğitimini Trakya Üniversitesi Radyo ve Televizyon Bölümünden mezun olrak bitiren dizide ki adıyla Ömür Façalı 2010 yılında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'daki rolüyle Behzat Façalı yani Emir Benderlioğlu ile hayatını birleştirmiştir ve gerçek adı Ceren Şekerci iken Benderlioğlu souadını almıştır.Güzel oyuncunun Nur adında bir kızı vardır.

Ceren Benderlioğlu'nun oynadığı diziler

-Kadir Çöpdemir, Peker Açıkalın, Cem Kılıç, Açelya AkkoyunSermin Hürmeriç ile beraber 2002 yılında "Ekmek Teknesi" adlı dizide oynadı.

-2005 yılında yapımcılığını Necati Akpınar'ın üstlendiği, yönetmenliğini Aydın Bulut'un yaptığı Senaristliğini ise Nuran Devres'in yazdığı "Savcının Karısı" adlı dizide Gamze Özçelik, Şevket Çoruh, Ahu Yağtu ile birlikte oynadı.

-2005 yılında Tomris Giritlioğlu'nun "Kırık Kanatlar" adlı dizisinde Mehmet Ali Nuroğlu, Özge Özberk, Cansel Elçin, Begüm Birgören, Şemsi İnkaya, Saygın Soysal, Türkü Hazer, Sermiyan Midyat ile birlikte rol aldı.

-Çemberimde Gül Oya,Gülbeyaz , Şahsiyet gibi dizilerde oynayan oyuncu 2014 yılında "Kertenkele" adlı dizide Seval karakterini canlandırdı. Ceren Benderlioğlu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Façalıların kız kardeşi Ömür Façalı rolünde.

Ömür Façalı-Ceren Benderlioğlu

Ömür Façalı-Ceren Benderlioğlu

Ömür Façalı fotoğrafları

EDHO son bölümünde Hayriye Anne'yi ziyaret eden Ömür Façalı ile İlyas Çakırbeyli arasında bir aşk doğacak mı merak konusu?

CANLI YAYIN