Müge Anlı’da bugün neler yaşandı? Adem Kara’yı kim öldürdü?

GİRİŞ TARİHİ:  04.03.2019, 21:57
Müge Anlı’da bugün neler yaşandı? Adem Kara’yı kim öldürdü?

Adem Kara cinayeti çözüldü mü? Trabzon’da gerçekleşen olayda akıl almaz itiraflar!

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde 2017 yılının Mart ayında esrarengiz bir cinayet yaşandı. Adem Kara adında ki 48 yaşındaki adam kimliği belirsiz kişiler tarafından kafasına sert bir cisimle vurularak öldürülüp evinin yakınlarında ki bir kuyuya atıldı. Günlerce kendisinden haber alınamayan Adem Kara'nın cenazesi etrafa yayılan kokularla bulundu. Günlerdir sır perdesi çözülemeyen cinayette birçok önemli gelişme yaşandı. Bugünkü canlı yayında İsmail Kara:"Trabzon Akçabat'ta herkes Hakan'dan şüpheleniyordu." dedi

Adem Kara Kimdir?

Adem Kara kimdir?

72 gün sonra su kuyusunda ölü olarak bulunan Adem Kara cinayeti sır perdesini korumaya devam ediyor. Kuyuda üzerinde iç çamaşırlarının bulunması ve akrabalarının iç çamaşırları ile uyuduğunu söylemesi cinayetin Adem Kara uyurken işlendiği şüphelerini arttırıyor.

Adem Kara'yı kim öldürdü?

Adem Kara'yı kim öldürdü?

Cansız bedeni bulunan Adem Kara'yı akrabası Hakan Kara'nın öldürdüğü iddia ediliyor.Hakan Kara su kuyusunu Adem Kara ve kendisinden başka kimsenin bilmediğini söyledi. Ayrıca Hakan Kara, Adem Kara'nın miras kavgası yüzünden Hakan Kara tarafından öldürülüp kuyuya atıldığını iddia ediyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert programında yaşanan birçok gelişme sonunda Adem Kara'yı kim veya kimlerin öldürdüğü anlaşılmış değil.

CANLI YAYIN