Zirvenin sahibi Hercai

GİRİŞ TARİHİ:  06.04.2019, 10:35
Zirvenin sahibi Hercai

Hercai Tüm kişiler, AB ve 20+ABC1 kategorilerinde birinci sırada!

Cuma akşamları atv ekranlarında yayınlanan Hercai'nin yeni bölümü, Tüm Kişilerde %13,90 izlenme oranı ve %29,87 izlenme payı, AB Sosyal Statü'de %9,04 izlenme oranı ve %20,88 izlenme payı 20+ABC1'de %11,37 izlenme oranı ve %24,77 izlenme payı ve alarak 100 program arasında birinci oldu.

Yayınlandığı ilk bölümden itibaren ilgi gören dizi Midyat'ın en güçlü ailelerinden Şadoğullarının torunlarından biri olan Reyyan ile yıllar önce öldürülen anne babasının intikamını almak isteyen Miran'ın imkansız aşk hikayesini anlatıyor.

Geçtiğimiz akşam dördüncü bölümüyle izleyicilerle buluşan Hercai'de Malabadi köprüsünden atlayan Reyyan'ı gören Miran gözünü kırpmadan arkasından nehre atlayarak Reyyan'ı kurtarmayı başardı. Miran, Reyyan'la kendisini kimsenin bulamayacağı bir eve götürmeye karar verdi fakat Reyyan onunla aynı çatı altında olmak istemez, yaşadığı her şey için Miran' ı suçlayarak bulduğu silahla Miran'ı vurdu ve evden kaçtı. Fakat aşkına yenik düşerek yarı yolda geri döndü ve Miran'a sıktığı kurşunu çıkarmak için gece boyunca başında nöbet tuttu. Eylem Aktaş imzalı "Söyleyemedim" türküsüyle birleşen bu sahne herkesin hüzünlenmesine sebep oldu.

Hem Türkiye hem de Dünya Trending Topics listesinde!
Dizinin 4. Bölüm etiketi #intikamuğruna ise, Twitter Türkiye Trending Topics listesinde 1. sıraya, Dünya Trending Topics listesinde ise 5. sıraya kadar yükseldi ve bölüm sonuna kadar kalmayı başardı.

Yapımcılığını Mia Yapım'ın üstlendiği Hercai'nin başrollerini Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santırcıoğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar, İnci Şen, Cahit Gök, İlay Erkök ve Duygu Yetiş paylaşıyor. Hercai, Cuma akşamları yeni bölümleriyle atv'de!

Hercai'nin 4. Bölümünü izlemek için tıklayın

CANLI YAYIN