Perşembe'nin değişmeyen birincisi

GİRİŞ TARİHİ:  12.04.2019, 10:09
Perşembe'nin değişmeyen birincisi

Bir Zamanlar Çukurova tüm kategorilerde en çok izlenen yapım oldu!

Perşembe akşamları atv ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova, Tüm Kişiler, AB ve 20+ABC1 kategorilerinde en çok izlenen yapım oldu.

Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni bölümü, Tüm Kişilerde %14,44 izlenme oranı ve %33,30 izlenme payı, AB'de %12,91 izlenme oranı ve %30,62 izlenme payı ve 20+ABC1'de %14,69 izlenme oranı ve %32,55 izlenme payı alarak 100 program arasında birinci oldu.

Züleyha'nın Yılmaz'a yazdığı mektup sonunda ulaştı!

Yapımını TIMS&B Productions'ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın gerçekleştirdiği 'Bir Zamanlar Çukurova'nın yayınlanan son bölümü yine göz kırpmadan izlendi. Çektiği onca acıya daha fazla dayanamayan ve hayatına son vermeye karar veren Züleyha kendini akıl hastanesinde buldu, hem de yatağına bağlanmış şekilde. Artık her anlamda eli kolu bağlanmış olan Züleyha, hayatının kalanını akıl hastanesinde mi geçirecek? Seher'den, karısının Elazığ'daki bir akıl hastanesine kapatıldığını öğrenen Demir Yaman, göz yaşlarına yenik düşüp annesi Hünkar'ı karşısına mı alacak? Soluğu Züleyha'nın yattığı hastanede alan Demir şimdi ne yapacak? Birçok sır perdesini aralayacak mektup sonunda Fekeli'nin evinde! Züleyha'nın dayanamayıp Yılmaz'a her şeyi anlattığı mektup önce Melek'le birlikte okula gitmişti ama artık evin bir köşesinde okunmayı bekliyor! Belki de tüm gerçekleri ilk defa öğrenecek olan Yılmaz, Müjgan'a ne diyecek?

Perşembe günlerinin vazgeçilmezi 'Bir Zamanlar Çukurova' atv'de!

Bir Zamanlar Çukurova 28. Bölümünü izlemek için tıklayın

CANLI YAYIN