Salı akşamlarının birincisi Kimse Bilmez!

GİRİŞ TARİHİ:  03.07.2019, 10:21
Salı akşamlarının birincisi Kimse Bilmez!

Kimse Bilmez tüm kişilerde en çok izlenen yapım oldu!

Salı akşamları atv ekranlarında yayınlanan Kimse Bilmez, 4.bölümü ile Tüm Kişiler kategorisinde en çok izlenen yapım oldu. Kimse Bilmez'in yeni bölümü, Tüm Kişiler'de %5,24 izlenme oranı ve %17,12 izlenme payı alarak 100 program arasında birinci oldu.

Ali masumiyetini Sevda'ya kanıtladı!

Kurtbey'in yardımıyla nezaretten çıkan Ali, kendisine kumpas kuranların peşine düştü ve Sinan'ı vuran Kepçe'yi yakaladı. Böylece Sevda'ya masumiyetini kanıtladı. Ancak kumpasın arkasında Uygar'ın olduğunu çözemedi. Ali, kendisine tuzak kuranın Uygar ve Amca olduğunu anlayabilecek mi?

Kardeşler yine karşı karşıya geldi!

Pilot'un mahalleye gönderdiği Sinan'ın vurulması Ali ve Pilot kardeşleri yine karşı karşıya getirdi. Pilot ve Ali kıyasıya kavga etti. Ali aradığı kardeşinin Pilot olduğunu ne zaman anlayacak?

Sevda büyük sırrı öğrendi!

Sevda babası ve annesinin konuşmasına kulak misafiri olunca babasının büyük sırrını öğrendi. Köksal'ın, Ali'nin oğlunu öldüren adam olduğunu öğrenen Sevda ne yapacak? Ali'ye olan hisleri bu gerçekten nasıl etkilenecek? Ali'ye gerçekleri söyleyebilecek mi?

Başrollerini Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri ve Burak Serdar Şanal'ın paylaştığı dizide Zeynep Elçin, Zehra Yılmaz, Ferdi Kurtuldu, Kubilay Penbeklioğlu, Özlem Başkaya, Yiğit Koçak, Selda Özbek, Hakan Altıner, Timur Ölkebaş, Burak Haktanır, Onur Dikmen, Mehmet Ali Kaptanlar, Adnan Biricik ve Ahmet Mekin gibi usta isimler de yer alıyor.

Kimse Bilmez 4. Bölüm izlemek için tıklayın

Kimse Bilmez, her Salı saat 20.00'de atv'de!

CANLI YAYIN