Salı günü zirvenin tek sahibi: Kimse Bilmez!

GİRİŞ TARİHİ:  10.07.2019, 10:15
Salı günü zirvenin tek sahibi: Kimse Bilmez!

Tüm kişiler ve 20+ABC1'de en çok izlenen yapım oldu!

Salı akşamları atv ekranlarında yayınlanan Kimse Bilmez, 5.bölümü ile Tüm Kişiler ve 20+ABC1 kategorilerinde en çok izlenen yapım oldu. Kimse Bilmez'in yeni bölümü, Tüm Kişiler'de %4,91 izlenme oranı ve %16,78 izlenme payı ve 20+ABC1'de %3,88 izlenme oranı ve %13,20 izlenme payı alarak 100 program arasında birinci oldu.

Sevda büyük sırrı öğrendi!

Babasının, Ali'nin oğlunu öldürdüğünü öğrenen Sevda'nın dünyası başına yıkıldı. Sevda önce intiharın eşiğine geldi sonra babasıyla yüzleşti. Sonunda çareyi Ali'den uzak durmaya karar vermekte buldu. Babasıyla aşkı arasında sıkışınca Sevda kararının arkasında durabilecek mi? Öte yandan Sevda, babasının korkunç sırrını Ali'ye anlatmaya karar verdi. Sevda, Ali'ye her şeyi anlatacak mı?

Pilot'un Duygu'ya olan aşkı onu hapse sürükledi!

Pilot, Duygu'nun eczanesini basan adamlarla kavga etti ve Pilot'a hapis yolu gözüktü. Pilot'un Duygu için yaptıkları, Duygu'nun hislerini değiştirecek mi?

Ali, Uygar'ın peşinde!

Ali, kendisine kurulan tuzakla ilgili Uygar'ı suçlarken, Uygar zekice hamlelerle Ali'nin elinden kurtulmayı başardı. Yine de Ali, Kepçe'nin telefonundan bulduğu izi takip ederek Amca'ya ulaştı. Ali kendisine kumpas kuranın Uygar olduğunu öğrenebilecek mi?

Başrollerini Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri ve Burak Serdar Şanal'ın paylaştığı dizide Zeynep Elçin, Zehra Yılmaz, Ferdi Kurtuldu, Kubilay Penbeklioğlu, Özlem Başkaya, Yiğit Koçak, Selda Özbek, Hakan Altıner, Timur Ölkebaş, Burak Haktanır, Onur Dikmen, Mehmet Ali Kaptanlar, Adnan Biricik ve Ahmet Mekin gibi usta isimler de yer alıyor.

Kimse Bilmez, her Salı saat 20.00'de atv'de!

Kimse Bilmez'in 5. Bölümünü izlemek için tıklayın

CANLI YAYIN