Birinci değişmedi!

GİRİŞ TARİHİ:  17.07.2019, 10:21
Birinci değişmedi!

Kimse Bilmez tüm kişilerde en çok izlenen yapım oldu!

Salı akşamları atv ekranlarında yayınlanan Kimse Bilmez, 6.bölümü ile Tüm Kişiler kategorisinde en çok izlenen yapım oldu. Kimse Bilmez'in yeni bölümü, Tüm Kişiler'de %4,67 izlenme oranı ve %14,99 izlenme payı alarak 100 program arasında birinci oldu.

Sevda, Ali'yle bir daha görüşmeme kararı aldı!

Sevda, gerçekleri Ali'yi anlatamadı. Ne yapacağını bilemez halde bir çözüm aradı. Bulduğu çözüm Ali'den uzak durmak oldu. Sevda artık sadece işine odaklanacak, Ali'den de babasından da uzak duracaktır. Ancak Ali'yi deliler gibi sevmektedir, Sevda kalbine söz geçirebilecek mi?

Pilot, Erniko'nun katilinin Ali olduğunu öğrendi!

Duygu'ya zarar gelecek korkusuyla eczaneye saldıran adamı döven Pilot, Duygu'dan gördüğü yakın ilgi dolayısıyla çok mutlu oldu. Yıllardır aradığı Talat'la hapiste karşılaşan Pilot, ondan Erniko'nun katilinin Ali olduğunu öğrendi. Pilot, Ali'yi öldürmeye ant içti! Pilot, Ali'nin abisi olduğunu öğrenebilecek mi?

Ali, Sevda'nın Uygar'ın yanında çalıştığını öğrendi!

Ali, Köksal ve Hayriye'ye kendini aklımayı başardı. Ama Sevda'nın Uygar'ın ajansında çalıştığını öğrendi ve hayal kırıklığına uğradı. Sevda ve Ali arasında neler olacak?

Başrollerini Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri ve Burak Serdar Şanal'ın paylaştığı dizide Zeynep Elçin, Zehra Yılmaz, Ferdi Kurtuldu, Kubilay Penbeklioğlu, Özlem Başkaya, Yiğit Koçak, Selda Özbek, Hakan Altıner, Timur Ölkebaş, Burak Haktanır, Onur Dikmen, Mehmet Ali Kaptanlar, Adnan Biricik ve Ahmet Mekin gibi usta isimler de yer alıyor.

Kimse Bilmez, her Salı saat 20.00'de atv'de!

Kimse Bilmez'in 6. Bölümünü izlemek için tıklayın

CANLI YAYIN