Kimse Bilmez'de Hollwood filmlerini aratmayan sahne!

GİRİŞ TARİHİ:  23.07.2019, 20:09 GÜNCELLEME TARİHİ:  27 Temmuz 2019 Cumartesi, 19:19
Kimse Bilmez'de Hollwood filmlerini aratmayan sahne!

Yapımcılığını Baba Yapım, yönetmenliğini Kartal Çidamlı ve U. Hakan Eren'in üstlendiği başrollerini Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri ve Burak Serdar Şanal'ın paylaştığı, atv'nin reytinglerde üst sıralarda yer alan dizisi Kimse Bilmez, ikinci bölümüyle herkesi ekran başına kilitledi.

Sevda'yı Uygar ve Pilot'dan kurtarmaya çalışan Ali Hoca'nın eski istihbarat tecrübesini kullanarak trafik ışıklarına anlık müdahalesi dizinin en çok konuşulan sahnesi oldu.Sosyal medyada büyük ilgi gören sahnede Ali Hoca'nın sıkışan yolda kırmızı ışığı, tabletindeki bir programla yeşile çevirdiği görüldü.

Kimse Bilmez'de şaşkına çeviren sahne

İzleyicide büyük merak uyandıran sahnenin gerçekliğini ise Adli Bilişim Uzmanı ve Öğretim Görevlisi Mustafa Sansar anlattı. Sahnenin gerçeğe çok yakın şekilde kurgulandığını belirten Sansar "Bu tarzda başarılı bir sahnenin çekildiğine daha önce bir Hollywood filminde de rastlamıştım. Güvenlik güçlerinin gerekli gördüğü yerlerde toplum faydası için bu tarz siber müdahaleler yaptığı bilinmektedir. Dizide de izlediğim kadarıyla, devlet için çalışmış birisinin güvenlik sebebiyle trafik ışıklarına müdahale sahnesi başarıyla yansıtılmış" dedi.

Başrollerini Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri ve Burak Serdar Şanal'ın paylaştığı dizide Zeynep Elçin, Zehra Yılmaz, Ferdi Kurtuldu, Kubilay Penbeklioğlu, Özlem Başkaya, Yiğit Koçak, Selda Özbek, Hakan Altıner, Timur Ölkebaş, Burak Haktanır, Onur Dikmen, Mehmet Ali Kaptanlar, Adnan Biricik ve Ahmet Mekin gibi usta isimler de yer alıyor. Kimse Bilmez, Her Salı Saat 20.00'de!

Çok konuşulan o sahneyi izlemek için tıklayın

CANLI YAYIN