Cuma akşamlarının vazgeçilmezi! "Hercai"

GİRİŞ TARİHİ:  19.10.2019, 19:20
Cuma akşamlarının vazgeçilmezi! "Hercai"

Cuma akşamları atv ekranlarında yayınlanan Hercai, Tüm Kişiler’de % 8,19 izlenme oranı ve % 19.99 izlenme payı alarak 100 program arasında birinci oldu.

Dün akşam 17.bölümüyle izleyici karşısına çıkan Hercai'de Miran ve Reyyan yaşanan tüm olaylara rağmen birbirlerine duydukları sevgi için savaşmaya başlar.

"Reyyan benim karım, Aslanbey'lerin de gelini!"

Geçmişin pişmanlığıyla kalplerinde oluşan yaraları beraber iyileştirmeye başlayan Reyyan ve Miran yaşanan tüm kötü olaylara rağmen aralarındaki bağı güçlendirmek ve sevdalarını herkese kabul ettirmek için çıktıkları yolda savaşmaya devam eder. Karşılarında duran en büyük isim ise Azize Aslanbey'dir. Miran'ın Reyyan'ı mutlu etmek için yaptıklarını gören Azize konaktaki gücünü kullanarak Reyyan'ı sindirmeye çalışır. Konaktaki kargaşanın içine düşen Miran'ın babaannesiyle çatışması başlamıştır. Babaannesine ve konaktaki herkese Reyyan benim karım Aslanbeyler'in de gelini bunu kabul edeceksiniz der.

Azat, Reyyan'a ulaşmaya çalışır.

Reyyan'ın konakta zorla tutulduğunu tehdit altında olduğunu düşünen Azat Elif'e ulaşır ve kendisini Reyyan'la buluşturmasını ister. Azat'ın yolundan vazgeçmeyeceğini ve bu uğurda Miran'a zarar vereceğine inanan Reyyan, Miran'ı ikna ederek Azat'la konuşur. Azat'a, Miran'ı sevdiğini sevdalarının iki aile arasındaki bu düşmanlığı bu bitirecek tek şey olduğunu söyler. Azat'ın gönlündeki sevdadan vazgeçmesini ister. Reyyan'ın Miran'a sevdasının gerçekliğini gözlerinde gören Azat ise yıkılır.

"Başka bir hayatın var olduğunu seninle öğrendim Reyyan..."

Azat ve Reyyan'ın görüşmeleri Midyat'ın her yerinde yankılanırken, onları izleyen bir ortaya çıkar. Bu kişi ise Miran'ın yengesi Sultan'dan başkası değildir. Bu görüşmeden Miran'ın haberi olmadığını düşünen Sultan fırsatı kaçırmaz ve konağın ortasına bu bombayı bırakır. Azize Aslanbey ise duyduklarıyla öfkesine öfke katıp Reyyan'ı sözleriyle yaralamaya başlar. Fakat bilmedikleri bir şey vardır. Miran, Reyyan'ın Azat'la görüşmesine kendi rızasıyla izin vermiştir. Konaktaki kargaşadan kaçmak isteye Miran, Reyyan'ı baş başa olacakları bir yemeğe götürür. Miran ve Reyyan, her şeyin daha anlamlı olduğunu yarım bıraktıkları bu duyguların peşini bir daha asla bırakmayacağının sözünü birbirlerine yeniden verirler.

Hesaplaşma vakti…

Miran yaşanan babaannesini ve Reyyan'ı yanına alarak, şehrin meydanına gider. Tüm midyatı bir yemekte toplayan Miran orada herkese ve babaannesine Reyyan'ın artık bir Aslanbey olduğunu gösterir. Bu durumu sindiremeyen Azize, Miran'a hiç beklemediği bir şey söyler, Reyyan'a O'nunla evlenmesinin asıl sebebini sormasını isteyerek Reyyan'ın aslında Azat'ın hayatını kurtarmak için Miran'la evlendiğini açıklar. Bu durum karşısında sessiz kalmayan Reyyan'ın elindeki ko ise daha büyüktür. Azize'ye ben bu sorunun cevabını verebilirim Azize Hanım ama siz beni kaçıranların size neden not verildiklerini açıklayabilecek misiniz Miran'a? diyerek O'na savaş açar.


CANLI YAYIN