Değişmeyen birinci! "Hercai"

GİRİŞ TARİHİ:  23.11.2019, 10:25
Değişmeyen birinci! "Hercai"

Cuma akşamları atv ekranlarında yayınlanan Hercai, Tüm Kişiler kategorisinde %8,66 izlenme oranı ve %19,59 izlenme payı alarak en çok izlenen yapım oldu.

Hercai'nin 22. Bölüm etiketi #reyyanyoksamiranyok, Twitter Türkiye Trending Topics listesinde 3. sıraya, Dünya Trending Topics listesinde ise 4. sıraya kadar yükseldi ve bölüm sonuna kadar kalmayı başardı.

Dün akşam 22.bölümüyle izleyici karşısına çıkan Hercai'de Hazar'ın uyanınca söyledikleri Reyyan'ın Miran'a olan güvenini derinden sarstı. Hazar'ın ağzından çıkan bir kelimenin her şeyi yakıp yıkacak kadar güçlü olması Miran'ı derinden yaralarken, Reyyan'ın kendisine haksızlık ettiğini düşündü.
Bölümün sonuna ise Zehra'nın Miran'ın Hazar'ın oğlu olduğunu öğrenmesi damga vurdu. Yıllar önce Dilşah'a vermiş olduğu sözün altında ezilen Esma, bu intikam oyununu sonlandırmak ve Hazar'la Miran'ı bir araya getirmek için elindeki mektubu Zehra'ya teslim etti. Miran'ın gerçekte Hazar'ın oğlu olduğunu öğrenen Zehra, acaba Hazar'a mektubu teslim edip, Miran'ı içinde bulunduğu cehennemden çıkarıp kurtarabilecek midir?


CANLI YAYIN