Fekeli, şimdi ne yapacak?

GİRİŞ TARİHİ:  13.12.2019, 10:18
Fekeli, şimdi ne yapacak?

Yapımını TIMS&B Productions'ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın gerçekleştirdiği 'Bir Zamanlar Çukurova'nın yayınlanan son bölümünde, 40 yıllık aşkın karşısına "Züleyha"nın çalınan hayatı çıktı! Tüm Adana'ya aşkını ilan edip, Hünkar'ı elinden tutup nikah masasına götürmeye hazırlanan Fekeli, hiç beklemediği bir gerçekle yüzleşti! Hünkar'ın kendisinden çaldığı mutluluğa erişmek üzere olduğunu düşünen Züleyha, ikisinin karşısına, gerçeklerle çıktı! Dizinin 48. Bölümü, Fekeli'nin, Hünkar'ın Züleyha'yı Yılmaz'ın eşi olduğunu bilmesine rağmen Demir ile evlenmeye zorladığını öğrenmesiyle sona erdi!

Gülten, Çetin'den kaçmak için başkasıyla evlenecek mi?

Bu haftaya aşkıyla damga vuran diğer isim Çetin oldu! Gülten'i evlenmeye ikna etmek için kılık değiştirerek kaçıran Çetin yine umduğunu bulamadı! Üstelik Gülten, yapamayacağına inandığı bir evliliğin teklifi ile sürekli karşılaşmaktansa istemediği bir başkasıyla evlenmeyi göze aldı! Gelen görücü teklifini kabul etti.

Behice şimdi de Yılmaz ve Müjgan'ın evinde iktidar peşinde!

Fekeli'nin Hünkar ile evlenecek olması Behice için de zor günleri başlattı. Müjgan'lara gelen Behice, ilk iş olarak bu küçük evi, bir konağa dönüştürmek için harekete geçti. Yılmazile de fikir ayrılıkları ortaya dökülmeye başladı.

Bir Zamanlar Çukurova'da 40 yıldır aşkına kavuşmayı bekleyen Fekeli, şimdi öğrendikleri ile yine de nikah masasına oturacak mı? Hünkar, yaptıklarının bedelini mi ödeyecek, ailesini terk ettiği aşk uğruna af mı dileyecek?

CANLI YAYIN