Müge Anlı ile Tatlı Sert 24 Aralık Salı!

GİRİŞ TARİHİ:  24.12.2019, 14:40 GÜNCELLEME TARİHİ:  24 Aralık 2019 Salı, 15:22
ABONE OL
Müge Anlı ile Tatlı Sert 24 Aralık Salı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert 24 Aralık Salı! Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölüm! Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 24 Aralık Salı neler oldu? Hangi gelişmeler yaşandı? Son dakika Müge Anlı! Müge Anlı kayıpları bulmaya, karanlık olayların ardındaki sır perdelerini aralamaya devam ediyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert kesintisiz izle!

Özdemir ailesinin mutlu günü!

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 24 Aralık Salı neler oldu? Müge Anlı, 2 yıl önce Bartın Çaycuma'da babaları tarafından sokağa bırakılan Kibar ve Seda'yı bulmuştu. Yıllar önce dağılan Özdemir ailesi yemekte buluştu.

atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Özdemir çifti 23 yıl önce nikahsız dünyaya getirdikleri ve sokağa bıraktıkları çocuklarını arıyorlardı. Neşat Özdemir, 2 ve 6 yaşındaki kızları Seda ve Kibar'ı sokağa bırakmıştı. Anne Şengül Özdemir kızları için gözyaşları dökmüştü. Seda ve Kibar aileleriyle görüşmek istemediklerini söyledi. Evlat alındığı aile tarafından Özge ismi verilen Seda ailesinin çağrılarına daha fazla kayıtsız kalamadı.

Özge ve kardeşlerinin 23 yıl sonra ilk aile yemeği!

Özdemir ailesi yıllar sonra yedikleri yemekte hasret giderdi. Mutlu aile tablosu görenleri duygulandırdı. Yemekte hüzün ve mutluluğun bir arada yaşandı. Yıllar önce terk edilen kızlardan Kibar ise aile yemeğine katılmadı.

Müge Anlı'da aydınlatılan cinayetin azmettiricisi Leyla Deniz mi?

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 24 Aralık Salı neler oldu? Gaziantep Cinayet Büro Amirliği, 3 yıldır kayıp olan ve ölüm şüphesi duyulan Mehmet Muharrem Elbay olayında Ergül ailesinden dört kişiyi cinayet suçundan tutuklayarak cezaevine göndermişti.Kızını aramak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Zeynep Ergül ise, gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılmıştı. Zeynep Hanım'ın yakın çevresine Ağabeyi Cahit Ergül'ün bıçakladığını, Mehmet Muharrem Elbay'ı ağabeyi Cahit Ergül'ün öldürdüğü sonrasında kuyuya atarak asitle yaktığını söylediği öne sürülmüştü. Bu iddialar doğrultusunda cinayeti aydınlatan Gaziantep Emniyeti Cinayet Büro şimdi ise azmetticinin peşinde. .. Zeynep Ergül'ün iddiası ablası Leyla Deniz'in azmettirici olduğu yönündeydi. ''Azmettiricilikle'' suçlanan Leyla Deniz'in evi Jandarma ekipliği arandı! Leyla Deniz, daha sonra ifadesi alınmak üzerine emniyete götürüldü.

Leyla Deniz iddialara ne yanıt verdi?

İddiaları reddeden Leyla Hanım, eski defterleri açarak kardeşi Zeynep Hanım'a yüklendi. "Zeynep beni ölümle tehdit etti. Bu evde oturacağım diyerek bıçak çekti. Evimden mahkeme zoruyla çıkarttım." dedi. Çocuklar için bağlanan parayı dostlarıyla yediğini öne süren Leyla Hanım'ın iddialarını Zeynep Hanım kabul etmedi.


Müge Anlı son bölüm izle

Müge Anlı ile Tatlı yeni bölüm

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 24 Aralık Salı

CANLI YAYIN