Müjgan, Züleyha'ya savaş açtı!

GİRİŞ TARİHİ:  27.12.2019, 14:50 GÜNCELLEME TARİHİ:  27 Aralık 2019 Cuma, 14:52
Müjgan, Züleyha'ya savaş açtı!

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’, ekran macerasının 50’inci bölümünde yine nefesleri kesti.

Dizinin perşembe akşamı yayınlanan bölümü, Çukurova'nın hakimi Yamanlar için zor bir dönemin kapılarını açtı! Üstelik bölüm, hikayenin iki bebeğinin de doğum sancıları ile sona erdi!

Bebek arabasını bardağı taşırdı!

Adnan'ın Yılmaz'ın oğlu olduğunu öğrenen Müjgan, artık Züleyha'ya karşı önlenemez öfkesi ile gerçek anlamda bir savaşa başladı. Bu sırada, Çiftliğe bir hediye paketi içinde gelen bebek arabasını Züleyha'nın teslim alması da savaşın fitilini ateşledi.

Müjgan, Demir'in yeni doğacak çocuğu için duyduğu heyecanı kıskandı. Ancak sonra bebek arabasını Yılmaz'ın aldığı ortaya çıkınca da öfkesi dinmedi ve konağın bahçesinde herkesi hayrete düşüren bir Müjgan'a dönüştü! Bebek arabasını Yamanların adeta kapısına attı!

Şermin bir kez daha Demir'in başını yaktı!

Yine para istemek için şirketin kapısını aşındıran Şermin, tesadüfen ele geçirdiği bir posta ile Hatip'e büyük bir bilgi vermiş oldu! Demir ve Hünkar'ın milyonlar kazanmak umuduyla hazırlandıkları ihalenin haberi bu sayede Yılmaz ve Fekeli'yi ulaştı. Demir, ihaleyi kaybetmekle kalmadı, ihale için aldığı tonlarca gıda da depolarında kaldı. Yaman Holding'i iflasa kadar götürebilecek olaylar yaşanırken, iki düşman ailenin bebekleri de dünyaya gelmeye karar verdi! Müjgan, evde yalnızken sancısı tuttu ve kendini hastaneye attı. Aynı dakikalarda Züleyha da, Müjgan'ın tavırlarını konuşmak için Yılmaz'la buluştuğunda sancısı tuttu! Dizinin nefes kesen 50. Bölümü, hastanede hayat ve ölüm arasındaki çizgiyi ayıran ses ile sona erdi!

Bir Zamanlar Çukurova her Perşembe 20.00'de atv'de!

CANLI YAYIN