Züleyha ile Yılmaz yakalandı mı?

GİRİŞ TARİHİ:  07.02.2020, 10:33 GÜNCELLEME TARİHİ:  07 Şubat 2020 Cuma, 10:36
Züleyha ile Yılmaz yakalandı mı?

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’da bu hafta Müjgan’ın aylar süren şüphelerinin delili ile son buldu!

Züleyha, Demir'in iş yerine kadar gidip kendisini şikayet eden, bahçede bütün gün kendisini gözetleyen Müjgan'a karşı çıldırdı. Yine göz hapsinde olduğu bir an, çarşıya inince Yılmaz'la buluşacağını söyledi! Akşam Yılmaz eve geldiğinde, Müjgan otomobilin içinde Züleyha'nın sabah boynunda gördüğü fuları buldu! Ve elbette soluğu bahçenin diğer tarafında aldı! Çarşıdan eve yeni dönen Züleyha'nın boynunda fuları yoktu! Dizinin 54. Bölümü, herkesin gözü Müjgan'ın elindeki fularda ve ortalık buz kesmişken bitti!

Haminne'nin gece gezmesi hastanede bitti!

Babasının hastanede ziyaret edip eve dönen Yılmaz, yağmurda önüne çıkanı görmedi ve çarptı. Gece Fadik'in horlamasından rahatsız olup, bağ evine gitmeye kalkan Haminne'yi ne konaktan ne de bahçeden çıkarken kimse görmedi ve bu gezinti maalesef bir kaza ile sona erdi. Yılmaz, Haminne'yi hastaneye yetiştirip konağı aradığı sırada yokluğu fark edilmişti ve herkes onu arıyordu. Evde sadece Züleyha olunca, Yılmaz'ın telefonuna da o cevap verdi. İkisinin bu konuşması hem Demir için hem Müjgan içinde şüpheli bir durum haline geldi.

Fekeli Hünkar'a tüm kapılarını kapattı!

Hastaneye son anda yetiştirilen Fekeli, birkaç günü orada geçirdi. Haminne de hastaneye kaldırılınca iki aile yine hastane koridorlarında karşı karşıya geldi. Hünkar, gece Fekeli'yi ziyaret edip, içindekileri dökerken Behice'ye yakalandı. Behice artık kendi zamanının geldiğini ima etse de, Hünkar ona çok umutlanmamasını söyledi.Hastaneden taburcu olup evine gelen Fekeli'yi sağlığına kavuşturmak işine Behice gönüllü oldu. Ancak daha eve girip, bir ıhlamur kaynatamadan Fekeli, soluğu Hünkar ile buluştuğu yerde aldı. Eski aşıklar olan bitenin muhasebesini yaptılar. Hünkar, bir kahve de içmek istedi ama Fekeli, konuşacakları bittikten sonra orada kalmayı reddetti!

Bir Zamanlar Çukurova her Perşembe 20.00'de atv'de!

Bir Zamanlar Çukurova'nın 54. Bölümünü izlemek için tıklayın!

CANLI YAYIN