Babaanne torununu rehin aldı!

GİRİŞ TARİHİ:  17.02.2020 18:48 GÜNCELLEME TARİHİ:  17.02.2020 18:49
ABONE OL
Babaanne torununu rehin aldı!

Esra Erol’da canlı yayınına katılan İmdat ve Hüsne Ateş çifti, 2 yaşındaki oğulları Poyraz Hasan Ateş’i göremiyor. Babaanne Gülay Ateş çocuğunu gelinine aylardır göstermiyor. Telefonla canlı yayına katılan babaanne, gerekçe olarak gelininin 30’a yakın kez evden kaçtığını, çocuğuna da bakmadığını iddia etti. Köyden yayına katılan komşuları ise, Babaanne Gülay Ateş’in diğer gelinlerine de hırsızlık suçlamasında bulunduğunu söyledi.

"50 bin liramı çaldılar" suçlaması!

Köyde yaşayan Gülay Ateş, oğlu İmdat ile evlenen gelini Hüsne'yi istemiyordu. Esra Erol'da canlı yayına katılan komşuları, Gülay Ateş'in istemediği bütün gelinlerine hırsızlık iftirası atıp, boşanmalarına çalıştığını anlattı. Gelinlerine eziyet eden kayınvalidenin oğlu İmdat'ın da çalıştığı tüm parayı alıp; kontrolü elinde tutmaya çalıştığını da söylediler.

Kayınvalide Gülay canlı yayında!

Çocuklarını kendisine bağımlı hale getiren Gülay Ateş, 50 bin lirasını da oğlunun yediğini iddia etti. Parasını getirdiklerinde torununu anne babasına teslim edeceğini söyledi. "Çalışmıyorlar, çocuğa da bakamazlar, çocuğa iki yıldır ben bakıp büyüttüm" diyen kayınvalide iddialarında haklı mı? Esra Erol'da canlı yayınına katılan İmdat ve Hüsne Ateş çifti çocuklarını alabilecek mi?

Haberin videosunu izlemek için tıklayın!

CANLI YAYIN