Züleyha ile Yılmaz'ın görüntüleri Demir'in eline geçiyor!

GİRİŞ TARİHİ:  21.02.2020, 14:58
Züleyha ile Yılmaz'ın görüntüleri Demir'in eline geçiyor!

Yapımını TIMS&B Productions'ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın gerçekleştirdiği 'Bir Zamanlar Çukurova'da savaş ve barış aynı anda başladı!

Ercüment davası Demir ve Yılmaz arasında sulh sağladı!

Uzun zamandır kulaktan kulağa yayılan dedikodular, artık şehirde gündelik hayatın parçası haline gelince Demir de olan bitenden haberdar oldu! Züleyha, Yılmaz'dan Ercüment olayının gerçeklerini öğrenirken, Demir de tüm şehrin Züleyha'ya yapılanlar nedeniyle Ercüment'i öldürdüğü iddiasıyla çalkalandığını öğrendi! İki aile konuyu nasıl kapatacaklarını konuşmak için bir araya geldiklerinde de, Fekeli ve Hünkar, dost olmasalar bile düşmanlık etmekten vazgeçmeleri için Demir ve Yılmaz'ı ikna etti. Hem Züleyha'nın hem Gülten'in adını bu olaydan kurtarmak için Demir ve Yılmaz işbirliği yapmaya karar verdi.

Züleyha'dan sonra Müjgan ve Behice de öğrendi!

Demir ve Yılmaz, Çukurova'nın bir numaralı gündemi haline gelen dedikoduları önlemek için birlikte İstanbul'a gittiler. Ercüment'in kız kardeşini kumar borcu yüzünden öldürülmüş olduğunu söylemeye yüklü bir ödeme karşılığı ikna edip Adana'ya getirdiler. Yaman ailesi ile birlikte basının ve tüm Çukurova'nın karşısına çıkan Emel, Ercüment'in ölümünün mafya kaynaklı olduğunu söyleyip, dedikoduların kapanmasını sağladı. Fekeli ve Yılmaz, evde olan biteni konuşurken, Müjgan yine Züleyha'yı korumak için para da ödeyerek işbirliği yapıldığını düşünüp sinir krizi geçirdi. Fekeli, olayın gerçeğini anlattığı sırada ise Behice de kapıdaydı! Savcı'ya yolladığı ihbar mektubu ile bunlara neden olduğunu öğrendi! Tam da o sıralarda, Müjgan'ın Yılmaz ve Züleyha'yı kaydettiği görüntüler Demir'in eline ulaştı. Demir, o görüntüleri gördükten sonra da sulh sürecek mi? Müjgan'ın Züleyha için hazırladığı bu oyun, Züleyha'yı nasıl bir tehlikeye sürükleyecek?

CANLI YAYIN