"Dilara'yı Onur Yılmaz Altay'ın elinden kurtarın!"

GİRİŞ TARİHİ:  12.06.2020, 17:34 GÜNCELLEME TARİHİ:  12 Haziran 2020 Cuma, 17:54
"Dilara'yı Onur Yılmaz Altay'ın elinden kurtarın!"

Esra Erol'da hafta içi her gün 16.20'de izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Birbirinden çarpıcı konuları ekrana taşıyan Esra Erol ve ekibinde 12 Haziran Cuma günü neler yaşandı?

"25 yaşındaki kızım Dilara Gürbüz'den 4 aydır haber alamıyoruz!" iddiasıyla gözü yaşlı anne ve baba Esra Erol'dan yardım istedi. Kemal - Birgül çifti kızlarının ortadan kaybolmadan önce Onur Yılmaz Altay adında bir arkadaşı olduğunu ve bu ortadan kayboluşla bu ismin bir alakası olabileceğini söyledi.

Esra Erol kesintisiz izle! | Esra Erol HD izle!| Esra Erol'da canlı izle! | Esra Erol yeni bölüm! | Esra Erol 12 Haziran Cuma

Dilara Gürbüz bulundu!

İsmini vermek istemeyene bir izleyiciyi yayına telefonla bağlandı ve "Dilara'yı Onur Yılmaz Altay'ın elinden kurtarın!" dedi. Onur'un ruhsal sorunalrı olduğuna değinen izleyici Dilara'nın uygunsuz fotoğraflarının çekilmiş olabileceğini belirtti.Dilara Gürbüz ailesiyle sorun yaşadığını belirterek evi terk ettiğini söyledi. Genç kız, annem - babam arkamda durmadı, dedi.

Esra Erol'da 12 Haziran Cuma 2020'de ne oldu?

Ezgi Dikilitaş ve Hüseyin Öztürk ne zaman nikah masasına oturacak? Ezgi'nin annesi Elif Hanım yaşanan hangi gelişme karşısında şok olacak? Sibel Çetin'in 5 aylık bebeğinin babası kim? DNA testi sonucu açıklanacak yer yerinden oynacak. Gelini ve oğlu evi terk edince iki torununa bakmakla yükümlü olan babaanne nasıl gözyaşlarına boğuldu? 25 yaşındaki Dilara Gürbüz nerede? Hepsi ve daha fazlası bugün 16.20'de Esra Erol'da!

12 Haziran Cuma günü Esra Erol'da programında yaşanan son dakika gelişmelerini ve detaylarını canlı yayın bitiminden sonra tek parça kesintisiz olarak https://www.atv.com.tr/webtv/esra-erolda/bolum sayfamız üzerinden izleyebilirsiniz..

CANLI YAYIN