20 yıl sonra kızını buldu! Göz yaşartan konuşma! (Müge Anlı 18 Haziran Perşembe 2020)

GİRİŞ TARİHİ:  18.06.2020, 11:38 GÜNCELLEME TARİHİ:  19 Haziran 2020 Cuma, 11:11
20 yıl sonra kızını buldu! Göz yaşartan konuşma! (Müge Anlı 18 Haziran Perşembe 2020)

Müge Anlı ile Tatlı Sert izle! Müge Anlı izle! Müge Anlı ile Tatlı Sert kesintisiz izle! Müge Anlı son bölüm izle! Müge Anlı 18 Haziran Perşembe 2020!

51 yaşındaki Apil Aşır bir haftalıkken evlatlık verdiği kızı Özlem'in bulunması için Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi. 2000 yılında Adana Seyhan'da bir haftalık iken Dürdane Aşır 'den olan çocuğunu evlatlık verildiğini isminin değiştirilip Özlem olduğu belirtildi. Apil Aşır, yeni doğan bebeğini Mustafa Yıldız aracılığıyla Adana Seyhan Yeşilevler semtinde yaşayan Fatma- Reşat çiftine evlatlık verdiğini söyledi.

Yaklaşık bir saat sonra Özlem bulundu. Baba kızın telefon konuşması izleyenlere duygusal anlar yaşattı. Genç kız gireceği üniversite sınavı sonrasında biyolojik ailesini bulmak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurmayı düşündüğünü söyledi.

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 18 Haziran Perşembe neler oldu?

Sinop'ta kaybolan 3 kişinin başına ne geldi? Fatma Demirtaş yıllardır aradığı ablasına kavuşabilecek mi? Apil Aşır bir haftalıkken evlatlık verdiği kızıyla kucaklaşabilecek mi?

18 Haziran Perşembe günü Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşanan son dakika gelişmelerini ve detaylarını canlı yayın bitiminden sonra tek parça kesintisiz olarak https://www.atv.com.tr/webtv/muge-anli-ile-tatli-sert/bolum sayfamız üzerinden izleyebilirsiniz..

Müge Anlı ile Tatlı Sert hafta içi her gün 10.00'da atv'de!

CANLI YAYIN