7 yaşındaki kayıp İkranur'un cansız bedeni bulundu! İkranur'dan kahreden haber!

GİRİŞ TARİHİ:  30.06.2020, 16:45 GÜNCELLEME TARİHİ:  30 Haziran 2020 Salı, 17:09
7 yaşındaki kayıp İkranur'un cansız bedeni bulundu! İkranur'dan kahreden haber!

Giresun'un Bulancak ilçesine bağlı İcilli köyünde 27 Haziran'da kaybolan 7 yaşındaki İkranur Tirsi'den acı haber geldi.

Jandarma Özel Harekat, AFAD ve AKUT ekipleri zorlu arama şartları aralıksız bir şekilde devam ettiği arama çalışmalarında İkranur'dan kahreden haber geldi. İlk bulgulara göre küçük kızın öldürülerek dere kenarına atıldığı belirlendi.

4 gün önce oyun oynamak için evden çıkan bir daha kendisinden haber alınmayan 7 yaşındaki İkranur'un cansız bedenine ulaşıldı. Ailesinin ihbarı üzerine başlatılan arama çalışmaları 27 Haziran'dan buyana sürüyordu. Sabahı erken saatlerinde başlatılan aramalar 170 kişilik ekip ve kadavra köpekleriyle yapıldı.Arama çalışmalarında Jandarma Özel Harekat, AFAD, AKUT, UMKE, Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerine Samsun ve Trabzon'dan gelen AFAD ekipleri de katıldı. Toplamda 106 hektar alanda tarama yapıldı.


7 yaşındaki İkranur'dan kahreden haber!

Yapılan aramalar sonrasında küçük kızın cesedi evine 4 km mesafedeki Adaköy Deresi kenarında bulundu. Küçük kızın öldürülerek su yoğunluğunun fazla olmadığı dere kenarına atıldığı belirtildi. öldürme olayının nasıl gerçekleştiği ile ilgili bilgi verilmedi. Acı olay Türkiye'yi yasa boğdu. Küçük kızın cansız bedeni otopsi için Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

30 Haziran Salı günü Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümünü https://www.atv.com.tr/webtv/muge-anli-ile-tatli-sert/bolum sayfamız üzerinden izleyebilirsiniz...

CANLI YAYIN