Hızır Çakırbeyli ile İshak ittfakı sizce sürer mi?

GİRİŞ TARİHİ:  04.05.2021, 22:45
Hızır Çakırbeyli ile İshak ittfakı sizce sürer mi?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 193. Bölüm’ün en önemli anlarından biri de Hızır Reis ile İshak’ın buluşması oldu.

EDHO 193. Bölüm heyecan dolu sahnelerle devam ederken Yaman ve Yavuz, İshak ile Hızır Çakırbeyli'nin görüşmesine aracılık etti.

Hızır Reis ile İshak buluştu

Tipi'nin ölümünün ardından Rado'ya karşı güçlü bir ittifak kurmak isteyen Hızır Çakırbeyli, Yaman ile ilişkilerini arttırdı. Yaman ve Yavuz'un arabuluculuğu sayesinde İshak ile bir araya gelen Çakırbeyli, Rado'ya karşı birlikte hareket etmeyi teklif etti. Görüşmeden İlyas'ın haberi olmazken, Alpaslan'ın bilgisi vardı.

Çakırbeyli'yle bu noktaya geleceğini hiç tahmin etmediğini söyleyen İshak'a Hızır Çakırbeyli'nin yanıtı net oldu. Çakırbeyli, düşmanlar ortak olunca eski düşmanların dost olabileceğini söyledi. Hızır Reis, Yaman'la ilişkilerinin de çok dostane başlamadığını hatırlattı.

Bu konuşmalar üzerine Hızır Reis'in bir profesyonel olduğunu anlatan Yavuz'a da Hızır Reis'in cevabı gecikmedi. Hızır Reis, Yavuz'un sözlerine "Yanlış" yanıtını verdi. Hızır Reis, "Ben duygularımla hareket ederim. Profesyonel olan Alpaslan" dedi.

"Kiminle yola çıksak yarı yolda bıraktı"

İshak ise görüşmede endişelerini dile getirdi. Hızır Çakırbeyli, kiminle yola çıksa yarı yolda kaldığını söyleyen İshak'a, garanti verdi.

Çakırbeyli, İshak'tan beklentilerini anlattı. Konuşmalar devam ederken endişeler ve güvensizlikler de ortaya döküldü. Yaman, "Biz kendimizi kollarız" diyerek kendine güvenini gösterirken Yavuz endişeliydi. Çakırbeyli'nin Yavuz'a yönelik, "Bırak onlar senden korksun" sözleri dost meclisinde güven verdi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 193. Bölüm özel video izle

Sahneyi izlemek için tıklayın

CANLI YAYIN