Ümit merdivenlerden düştü mü, yoksa itildi mi? Cevabı, Bir Zamanlar Çukurova 95. Bölüm ile atv’de

GİRİŞ TARİHİ:  06.05.2021, 17:49 GÜNCELLEME TARİHİ:  06 Mayıs 2021 Perşembe, 19:49
Ümit merdivenlerden düştü mü, yoksa itildi mi? Cevabı, Bir Zamanlar Çukurova 95. Bölüm ile atv’de

atv ekranlarında üçüncü sezonunu yaşayan Bir Zamanlar Çukurova’da entrika ve aksiyon sürüyor. Bir Zamanlar Çukurova 95. Bölüm, tüm heyecanıyla hayranlarıyla buluşuyor.

Bir Zamanlar Çukurova 95. Bölüm heyecan dolu anlarıyla atv ekranlarında olacak. Sevilen dizinin yeni bölüm fragmanının yayınlanmasıyla birlikte izleyicilerin merakı arttı.

Bir Zamanlar Çukurova 94. Bölüm ile ekranlarda fırtına gibi esmişti. Evladını kaybetmek istemeyen Sevda, oyuna dahil olarak Çukurova'da planları değiştirmişti. Ümit'in, Sevda'yı bir seçim yapmaya zorlaması işleri karıştırmaya devam ediyor. Bir Zamanlar Çukurova 95. Bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra heyecan daha da yükseldi. Yeni bölümle birlikte, birçok soru işareti yanıt bekliyor.

Bir Zamanlar Çukurova'da Ümit, Demir'den vazgeçecek mi?

atv ekranlarında yayınlanacak yeni bölümde Ümit, Demir sevdasından vazgeçmemenin bedelini ağır öder. Ümit'in karşısında hem Demir'i hem de Fekeli'yi bulması Fikret'in de öfkesini büyütür. Ümit için ise çember gittikçe daralır. Onun için çemberi daraltanlar arasında başta Sevda ile ilişkisini çözmeye çalışan Şermin vardır.

Fekeli'nin ise Fikret'le sınavı devam eder. Önce iki evladını, sonra hayatının aşkı Hünkar'ı, ardından da Yılmaz'ı toprağa veren Fekeli, şimdi de yıllar sonra kavuştuğu yeğenini kaybetme noktasına gelir. Fikret'in savaşında ısrar etmesi Fekeli ile ipleri koparma noktasına getirir. Fekeli bu kez sadece Fikret'i değil, Yılmaz'ın yadigarı Müjgan'ı ve Kerem Ali'yi de kaybetme noktasına gelir.

"Başhekime saldırı" haberinin altındaki detay ne?

Demir'in Züleyha'ya her şeyi anlatmak istemesiyse Sevda tarafından engellenir. Ümit'in resti karşısında ne yapacağını bilemeyen Sevda, Züleyha ile Demir'in konuşmasını engellemeye çalışır. Züleyha'ya her şeyi anlatmak için kararlı olan Demir ise çiftliğe gelen jandarmaları görünce şaşırır.

Ümit merdivenlerden itildi mi, düştü mü sorusuysa Bir Zamanlar Çukurova 95. Bölüm'ün en önemli detaylarından biri olmaya aday. Fragmanda yer alan bir gazetede "Başhekime Saldırı" şeklinde yer bulan olayla ilgili gelişmeler Bir Zamanlar Çukurova 95. Bölüm'de cevap bulacak.

Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm atv ekranlarında

Bir Zamanlar Çukurova 94. Bölüm heyecanını yeniden yaşamak isteyenler ve kaçıranlar, Bir Zamanlar Çukurova 94. Bölüm full izle linkinden bölümü izleyebilir.

Bir Zamanlar Çukurova 95. Bölüm ise 6 Mayıs Perşembe akşamı, saat 20.30'da atv ve atv.com.tr'de izleyiciyle bulaşacak.

Bir Zamanlar Çukurova 95. Bölüm fragmanı izle

CANLI YAYIN