Kim Milyoner Olmak İster’de “Patates ve domates” sorusu! Bahar Yıldırım ne kadar kazandı?

GİRİŞ TARİHİ:  09.05.2021, 22:06
Kim Milyoner Olmak İster’de “Patates ve domates” sorusu! Bahar Yıldırım ne kadar kazandı?

Kim Milyoner Olmak İster yeni bölümü ile izleyenleri atv ekranına kilitledi. Ekran başındakiler, yarışmacılarla birlikte ekran başında aynı heyecanı paylaştı.

9 Mayıs Kim Milyoner Olmak İster yayınında başarılı yarışmacı Bahar Yıldırım, zorlu soruları teker teker geçerek 30 Bin TL'lik soruyu açtırdı. Yarışmada heyecan dolu anlar yaşandı. TDK Atasözleri ve Deyimler Sözlüğü'nden alınan Kim Milyoner İster sorusu cevabıyla merak uyandırdı.

Dicle Üniversitesi Tarih Bölümü'nü ikincilikle bitiren Bahar Yıldırım, Türk Dil Kurumu'ndan alınan Milyoner sorusu ile zorluk yaşadı. Bir vakıf üniversitesinde çalışan Yıldırım, atv ekranlarında izleyicileri de heyecanlandırdı.

Yarışmacıyı zorlayan Kim Milyoner Olmak İster sorusu

İşte Kim Milyoner Olmak İster'de dikkat çeken "patates ve domates" sorusu:

TDK Atasözleri ve Deyimler Sözlüğü'nde hangi iki kelimenin ayrı ayrı veya beraber geçtiği herhangi bir atasözü veya deyim yoktur?

A) Soğan ve sarımsak

B) Fasulye ve biber

C) Patates ve domates

D) Patlıcan ve turp

Doğru Cevap: Patates ve domates

Kim Milyoner Olmak İster'de, atasözü ve deyim sorusunun cevabı "Patates ve domates" oldu.

atv ekranlarının sevilen yarışması Kim Milyoner Olmak İster'de heyecan devam ediyor. Siz de Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı olmak için, Kim Milyoner Olmak İster başvuru sayfasından yeni hayatınıza ilk adımı atabilirsiniz.

CANLI YAYIN