Şehzade Celaleddin zindanda! Bozkır Arslanı Celaleddin 2. Bölüm ile Cuma akşamına damga vurdu!

GİRİŞ TARİHİ:  29.05.2021, 11:42
Şehzade Celaleddin zindanda! Bozkır Arslanı Celaleddin 2. Bölüm ile Cuma akşamına damga vurdu!

Bozkır Arslanı Celaleddin 2. Bölümü ile büyük bir heyecana sahne oldu. Dizinin yeni bölümünde, Şehzade Celaleddin, Sultan Aleaddin’in emriyle zindana atıldı. Sultan Aleaddin ile Türkan Hatun arasındaki iktidar savaşı dikkat çekti. Kutlu Bike ise Behram’ın isteğini yerine getirdi. atv Bozkır Arslanı Celaleddin ile Cuma akşamına damga vurdu.

Bozkır Arslanı Celaleddin'in ilk bölümünde Cengizhan'ın karargahına giden Celaleddin, babası Aleaddin'in huzuruna çıktı. Cengizhan hakkında Sultan'a bilgi veren şehzade, "Cengizhan'ın kalabalık ve her zaman savaşa hazır bir ordusu var. Her yerde kulağı var. Her sultanın toprağında gözü var. Bizim topraklarımızda da gözü var" dedi.

Emre itaatsizlik cezalandırıldı!

Cengizhan'a kendilerine savaş açmak için bahane vermedikleri için mutlu olan Aleaddin'e Kutlu Bike haberini verdi. "Cengizhan'ın otağından masum bir esir getirdim" diyen Celaleddin'e "Cengizhan fark etmedi mi" sorusunu yönelten yönelten Sultan Aleaddin, oğlunun emrine itaatsizliğini cezasız bırakmadı. Sultanın emrine karşı gelmenin cezasının belli olduğunu söyleyen Aleaddin, oğlunu kelepçeyle zindana attırdı.

Türkan Hatun, Celaleddin'in kelepçelenmesine oldukça öfkelendi. Oğlu Aleaddin'den hesap soran Türkan Hatun, emrindeki askerlere şehzadeyi zindandan çıkarmaları yönünde emir verdi. Orduda ikilik çıkmasını engellemek isteyen Celaleddin, Sultan'ın emrine itaat edip onun kararını bekleyeceğini söyledi. Zindanda dua eden Celaleddin'in tek sıkıntısıysa devletin bu halini görmek oldu.

Cengizhan'dan Celaleddin'e övgüler!

Cengizhan, Şehzade Celaleddin'e hayranlık duymaya devam etti. Celaleddin'in kendisi gibi acılarla yoğrularak büyüyeceğini söyleyen Cengizhan'ın, "Büyük adamlar acımaya değil, saygıya layıktırlar" sözleri dikkat çekti. Şehzade Celaleddin'in saraya getirdiği Kutlu Bike ise Behram'ın yönlendirmesiyle ortalığı karıştırdı.

Cengizhan'ın ajanı olan Kutlu Bike, Türkan Hanım'ın odasındaki özel sandığa bir kağıt yerleştirdi. Sultan Aleaddin'i tahttan indirmek isteyenlerin isimlerinin yazılı olduğu kağıt, Harzemşah Sarayı'ndaki kavganın büyümesine neden oldu.

Behram, Kutlu Bike'yi rehin aldı!

Sultan Aleaddin annesine atılan bu iftiraya inanırken Türkan Hatun oldukça sinirliydi. Bu iftirayı kimin, nasıl attığını çözmeye çalışan Türkan Hatun, ajanın planını çözdü. Celaleddin, Behram'ın peşine düştü. Yüzünü gizleyen Behram, Celaleddin'in dikkatini çekti. Yaşanan kovalamacanın ardından Behram, Kutlu Bike'nin boğazına bıçak dayayarak onu rehin aldı.

Bozkır Arslanı Celaleddin 2. Bölüm, atv izleyicilerinden tam not aldı. Büyük beğeniyle takip edilen dizinin yeni bölümünde neler olacağı merakla bekleniyor. Bozkır Arslanı Celaleddin 3. Bölüm Fragmanı atv.com.tr'de dizinin takipçileriyle buluşuyor.

Bozkır Arslanı Celaleddin 2. Bölüm izle linkinden son bölümü izleyebilirsiz.

CANLI YAYIN