Hızır Çakırbeyli planının merkezine Behzat Façalı’yı aldı! EDHO 197. Bölüm 1 Haziran’da atv’de

GİRİŞ TARİHİ:  01.06.2021, 15:58
Hızır Çakırbeyli planının merkezine Behzat Façalı’yı aldı! EDHO 197. Bölüm 1 Haziran’da atv’de

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 197. Bölümü ile 1 Haziran akşamına damga vurmaya geliyor. Haşmet Façalı ve Didem Çakırbeyli’nin ölümünden sonra Hızır Çakırbeyli’nin planı ne? Behzat Façalı, Haşmet ve Didem’in ardından en yakınındaki isim Hakan’ı kaybetmesinin intikamını alacak mı?

atv ekranlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yine muhteşem bir bölümle geliyor. EDHO son bölüm ile büyük beğeni toplarken yeni bölümde neler olacağı merakla bekleniyor. EDHO 197. Bölüm 1 Haziran Salı akşamı atv ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor.

Çakırbeyli ve Façalı aileleri neler yapacak?

EDHO'da ardı ardına gelen kötü haberler Çakırbeyli ve Façalı ailelerine zor anlar yaşatmıştı. Eşkıya 197. Bölüm'de, Rıdvan'la girdiği savaşta sevdiklerini birer birer kaybetmeye başlayan Hızır Çakırbeyli artık şartları zorlamaya karar verir.

Gelini Didem Çakırbeyli'nin ardından, akrabası ve yakın dostu Haşmet Façalı'yı da kaybeden Hızır Çakırbeyli, yeni bir plan kurar. Ağabeyini ve yeğenini kaybeden Behzat'ın kendini kaybetmesine engel olmak için planın merkezine onu koyar. Yeğeni ve ağabeyinin cenazesinde yapılan bombalı saldırıda Hakan'ı da kaybeden Behzat, intikam yemini eder.

Rıdvan, Hızır Ali'yi öldürmeyi kafasına koydu!

Rıdvan ise hala Hızır Ali'nin peşindedir. Evlendiği gün Didem'i toprağa veren Hızır Ali'yi öldürmek için plan yapar. Alpaslan, Rıdvan'ın oğullarından birini daha tuzağa düşürür. Rıdvan, bağlantılarına kullanarak savaşa yeni bir isim dahil eder.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 197. Bölümü ile atv ekranlarında fırtına gibi esecek. EDHO yeni bölüm atv.com.tr'de de izleyiciyle buluşacak.

EDHO 197. Bölüm fragmanı izle linkinden EDHO son bölüm fragmanı izleyebilirsiniz.

Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için EDHO 196. Bölüm atv.com.tr'de.

CANLI YAYIN