Hızır Çakırbeyli yeni bir düşman kazandı! EDHO 198. Bölüm’de neler olacak?

GİRİŞ TARİHİ:  08.06.2021, 14:22
Hızır Çakırbeyli yeni bir düşman kazandı! EDHO 198. Bölüm’de neler olacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm fragmanı ile büyük ilgi uyandırdı. Sosyal medyada şimdiden gündem olan EDHO 198. Bölüm’de izleyicileri neler bekliyor?

atv'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 198. Bölüm fragmanı ile heyecanı zirveye taşıdı. Salı akşamlarının vazgeçilmez dizisi, yeni bölümüyle de izleyicilerini ekran başına kilitleyecek. EDHO 198. Bölüm 8 Haziran Salı akşamı saat 20.00'de atv ve atv.com.tr'de izleyiciyle buluşacak. EDHO 198. Bölüm nelere sahne olacak?

Rıdvan'ın son hamlesi ile EDHO'da 'Savaş' devri başladı

Önce gelini Didem'i, ardından da eski dostu Haşmet Façalı'yı öldüren Rıdvan'ın peşine düşen Hızır Çakırbeyli, verdiği savaştan galip çıkmak ister. Rıdvan'ı ve onun ailesini bir bir avlamaya başlayan Hızır Çakırbeyli intikam almaya kararlıdır. Kardeşi İlyas Çakırbeyli ile aile dostu Behzat Façalı'nın yardımıyla Rıdvan ve oğullarını yakalayan Hızır Reis'in karşısına yeni bir düşman çıkar. Rıdvan son bir hamleyle Orta Doğu'da enerji şirketlerinin güvenlik işlerini yapan Savaş'tan yardım ister. Bu hamle, Hızır Çakırbeyli ve dostlarına yeni bir düşman kazandırır.

Yeni düşmanı Savaş'a karşı ailesini ve dostlarını korumak isteyen Hızır Reis, bu savaşta canını vermeye hazırdır. Alpaslan Çakırbeyli ise bu savaşta Hızır Çakırbeyli'nin en büyük yardımcısı olur.

Hızır Çakırbeyli, yeni düşmanı Savaş'a karşı nasıl bir yol izleyecek? Behzat Façalı, Hızır Reis'le birlikte ağabeyinin ve yeğeninin intikamını alabilecek mi?

Büyük bir ilgiyle izlenen EDHO 198. Bölüm fragman şimdi atv.com.tr'de. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 198. Bölüm fragmanı izlemek için tıklayın.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 197. Bölümü tekrar izlemek için tıklayın.

CANLI YAYIN