EDHO Kimsesiz Doğan ile sarstı! EDHO 198. Bölüm atv.com.tr’de!

GİRİŞ TARİHİ:  09.06.2021, 10:24
EDHO Kimsesiz Doğan ile sarstı! EDHO 198. Bölüm atv.com.tr’de!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 198. Bölüm atv izleyicilerinden tam not aldı. EDHO son bölümü kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler EDHO 198. Bölüm full izle linki aracılığıyla diziyi izleyebilirler.

Heyecanla beklenen Eşkıya Hükümdar Olmaz 198. Bölüm atv ekranlarında aksiyon dolu bir bölümle fırtına gibi esti. Aksiyon sahnelerinin yanında Kimsesiz Doğan Baba'nın ölümü EDHO 198. Bölüme damga vuran anlardan biri oldu.

Savaş, Şahin Ağa'yı kaçırdı

Fragmanı yayınlandığı günden beri gündem olan EDHO 198. Bölüm'de, Hızır Çakırbeyli ve dostları yeni bir düşman kazandı. Rıdvan'ın oyuna dahil ettiği Savaş, Şahin Ağa'yı kaçırarak Çakırbeyli'nin planlarını bozmak istedi. Rıdvan ve oğullarını ele geçiren Çakırbeyli ile dostları, Şahin Ağa'nın Savaş'ın eline geçmesiyle zor anlar yaşadı.

Hızır Çakırbeyli, yanına Alpaslan'ı da alarak Savaş'la konuşmaya gitti. Konuşmaya Hızır Çakırbeyli'nin sözleri damga vurdu. Savaş'a yönelik, ''Bundan sonraki karşılaşmamızda sana vereceğim tek fırsat kendi kafana sıkmak olacak" diyen Hızır Reis, Savaş'ın elini sıkmadı.

Bu sırada Kimsesiz Doğan Baba'nın da bir planı vardı. Doğan Baba, Hamdi Baba ile plan yaparak Şahin Ağa'yı Savaş'ın elinden kurtardı. Plan esnasında Hamdi Baba'nın paragözlüğü Kimsesiz Doğan'a zor anlar yaşattı.

Behzat tek kurşunla intikamını aldı

Şahin Ağa'nın kurtarılmasıyla birlikte Rıdvan ve oğulları için de çember oldukça daraldı. Savaş'ı görüntülü arayan Hızır Çakırbeyli, Behzat'a ağabeyinin ve yeğeninin intikamını alma şansı verdi. Behzat, Rıdvan ve oğullarını öldürdü.

Savaş ve Volkan'ın planlarıysa bitmedi. Şahin Ağa'dan kurtulamayan Çakırbeylilerin düşmanları, Kimsesiz Doğan'ı almak için plan yaptı. Planın ardından harekete geçen Savaş ve Volkan, Doğan Baba'yı ele geçirdi.

Bu kez Hızır Reis'i görüntülü arayan kişi Savaş oldu. Görüntülü konuşma esnasında Doğan Baba'ya son isteğini soran Savaş, Doğan Baba'dan "Ölüm çok güzeldir yaşamasını bilene" cevabını aldı. Volkan'ın sıktığı kurşunla Kimsesiz Doğan Baba öldü.

EDHO 198. Bölüm sosyal medya gündemine otururken izleyiciler şimdiden, EDHO 199. Bölüm fragmanı beklemeye başladı.

Çok beğenilen aksiyon ve duygu yüklü EDHO son bölümü izlemek için tıklayın.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 198. Bölüm özel video bölümü sayesinde atv.com.tr'den sevdiğiniz sahneleri yeniden izleyebilirsiniz.

CANLI YAYIN