Destan'ın finali soluk kesti: Akkız'ın hedefinde Alpagu Han var

GİRİŞ TARİHİ:  23.11.2021, 22:27
Destan'ın finali soluk kesti: Akkız'ın hedefinde Alpagu Han var

Sezonun merakla beklenen yeni dizisi 'Destan', atv ekranındaki ilk bölümüyle izleyiciden büyük ilgi gördü. 'Destan'ın ilk bölümüne Akkız, babasını öldüren Alpagu Han'dan intikam almak için her şeyi göze aldı.

Yıllardır içinde büyüttüğü intikam planını hayata geçirebilmek için uzun süredir beklediği fırsatı eline geçiren Akkız, Alpagu Han'ın oğlu Batuga'ya kız istemek üzere tüm maiyeti ile yola düşmesini değerlendirdi.

Alpagu Han'ı mola verdikleri konakta vurmayı hedefleyen Akkız, hedefine yaklaşabilmek için karanlığı çökmesini bekledi. Batuga'nın evliliği için nehir kenarında adak adayan Alpagu Han ve maiyeti, Akkız ve arkadaşlarının saldırısına karşı son derece savunmasızdı.

Hedefine nehir tarafından yaklaşan Akkız, Yaman ve Sırma'nın attığı alevli okların sebep olduğu kargaşadan faydalanarak Alpagu Han'a yaklaştı. Nihayet atış mesafesi bulan Akkız'ın okları, Batuga'yı sıyırarak Alpagu Han'ı buldu.

Batuga okları kimin attığını görmek için baktığında Akkız'ı elindeki tahta kılıcı havaya kaldırmış halde gördü. Maskesini sıyıran Akkız, Batuga'ya bakarak "O iki küçük çocuk için" diye fısıldadı.

Yapım ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ'a ait; yönetmenliğini Emir Khalilzadeh'in yaptığı, senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem'in kaleme aldığı 'Destan'ın başrollerini Ebru Şahin, Edip Tepeli ve Selim Bayraktar üstleniyor.

CANLI YAYIN