Osman Bey'den vezir Alemşah'a tokat gibi cevap!

GİRİŞ TARİHİ:  15.12.2021, 23:25
Osman Bey'den vezir Alemşah'a tokat gibi cevap!

‘Kuruluş Osman’ın heyecanla takip edilen 75’inci bölümü sürpriz gelişmeleri ve çarpıcı sahneleriyle seyirciden büyük ilgi gördü.

'Kuruluş Osman'da bölgeye geldiğinde bu yana Osman Bey'in aleyhinde çalışan Vezir Alemşah, Osman Bey'in talimatı ile kendisini takip eden Saltuk Alp'i dövdürünce bardağı taşırdı.

Haberi alır almaz Vezir Alemşah'ın karşısına dikilen Osman Bey, "Saltuk'un o hali nedir? Uç beyinin alpına el kaldırmak da ne ola" diye hesap sordu. Vezir Alemşah bu sözlerin altında kalmayarak "Uç Beyinin alpı deyi nefes alır şu an… Başka biri olsa Söğüt girişinde ibreti alem deyi asardım! Devlet adamın peşine adam koymak nedir? Sen kimsin ki beni takip ettirirsin?" diye üste çıktı.

Osman Bey "Söğüt'ün, uçların, obaların ve oturduğun minderin, yattığın döşeğin dahi sahibiyim" deyince Vezir Alemşah "Osman Bey! Kudretinin üzerinde laflar edersin! Burası Âli Selçuklu mülküdür! Burası devletindir" dedi. Osman Bey ise "Burada bey de benim, devlet de benim" diyerek son noktayı koydu ve makamı terk etti.

Yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın; yönetmenliğini Ahmet Yılmaz'ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in üstlendiği 'Kuruluş Osman'ın 75'inci bölümü seyirciden büyük ilgi görürken, sosyal medyada da en çok konuşulanlar arasında yer aldı.

Sahneyi İzlemek İçin Tıklayın!

CANLI YAYIN