Hatice Çakır: "Benden 29 yaş küçük emlakçı sevgilim tarafından dolandırıldım"

GİRİŞ TARİHİ:  26.01.2022, 15:25
Hatice Çakır: "Benden 29 yaş küçük emlakçı sevgilim tarafından dolandırıldım"

atv ekranlarının sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te ortaya çıkan dolandırıcılık olayı ortalığı karıştırdı. İddiaların odağındaki Nihat Büyüksu yayına katıldı mı?

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te her detayıyla izleyenleri şaşkına çeviren bir dolandırıcılık olayı gündem oldu. İddiaların odağında yer alan 31 yaşındaki emlakçı Nihat Büyüksu hakkındaki suçlamaları reddetse de birçok mağdur canlı yayına katıldı.

Canlı yayında, kendisinden 29 yaş küçük Nihat Büyüksu ile ilişki yaşadıklarını dile getiren 60 yaşındaki Hatice Çakır, "Beni, kendisine aşık etti. Boş kağıda 'alacak – verecek yoktur' yazdırdı. Duygularımı ve paramı sömürdü" diye konuştu. Ev almak için yıllardır çabalad��ğını söyleyen Çakır, tacize uğradığını iddia etti. Çakır, "Beni tek bulunca her seferinde sapıklaştı. Bunlar bir çete. Ben bu çeteyi çökerteceğim" sözlerini kullandı. Emlakçı sevgilisinin arabasını da aldığını dile getiren Çakır, ekmek teknesinin de elinden alındığını söyledi.

Mağdurlar Müge Anlı ile Tatlı Sert'te

Beylikdüzü'nde bir daire almak için Nihat Büyüksu'yla temasa geçtiklerini anlatan Orhan Özcanlı da mağdur olduğunu ifade etti. Kendisine gösterilen daireyle tapuda işlem yapılan dairenin farklı olduğunu açıklayan Özcanlı, "Evin satış işlemi bittikten sonra benden pasta istedi. Bir de ona pasta aldım " diye konuştu.

Bir başka mağdur Zeki Cemil Tatar ise ev satarken dolandırıldığını belirtti. Tatar, "Benim dolandırıldığım miktar biraz daha düşük. 18 bin TL alacağım var, davamız hala devam ediyor. Hem beni hem de benim evimi alanı dolandırdılar. Evi alanın mağduriyeti daha büyük" dedi.

Müge Anlı ise iddiaların odağında yer alan emlakçının, programa ait WhatsApp numaralarını engellediğini açıkladı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert hafta içi her gün saat 10.00'da canlı yayınla atv'de.

CANLI YAYIN