Gül Masalı’nda ilk bölüm heyecanı! Gonca ve Toprak’ın ilk buluşması…

GİRİŞ TARİHİ:  19.06.2022, 23:17 GÜNCELLEME TARİHİ:  20 Haziran 2022 Pazartesi, 23:49
Gül Masalı’nda ilk bölüm heyecanı! Gonca ve Toprak’ın ilk buluşması…

Yaz sezonuna iddialı bir giriş yapan atv, Gül Masalı’nı izleyicisiyle buluşturdu. Gül Masalı’nın ilk bölümünde neler oldu?

atv'nin yaz ekranına damga vurmaya hazırlanan dizilerinden Gül Masalı, ilk bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Gülper Özdemir, Erdem Kaynarca, Zehra Yılmaz ve Sarp Can Köroğlu'nu bir araya getiren Gül Masalı, 1. Bölümü ile Pazar akşamına damga vurdu. Isparta'da çekilen dizi, şehrin güzelliklerini de gözler önüne serdi.

Yıllar önce kaybettiği annesini rüyasında görmesine rağmen ona bir türlü sarılamayan Gonca, 25. yaş gününde hayatının şoklarını arka arkaya yaşadı. İstanbul'da çalıştığı işten 'proje hırsızlığı' iftirasıyla kovulan Gonca, Isparta'dan gelen bir telefonla bir kez daha şaşkına döndü. Annesinden miras kaldığını öğrenen Gonca, Isparta'nın yolunu tuttu.

Isparta'da yıkık dökük bir ev…

Isparta'da Fatma Ana'yı bulması gereken Gonca, önce kendisine kalan yerleri gezdi. İstanbul'dan büyük umutlarla Isparta'ya gelen genç kız, yıkık dökük bir ev görünce hayal kırıklığına uğradı. Avukat, Gonca'ya birçok verimli arazi kaldığını ifade ederken genç kızın aklında sadece İstanbul'a dönmek vardı.

Gül Festivali sabahı Fatma Ana'nın isteğiyle festival ateşini yakan Gonca, burada Toprak Atabey'le karşılaştı. Isparta'nın zenginlerinden olan ve aile geleneğini devam ettirmek için asıl işi olan mimarlığı geri plana atan Toprak ile Gonca'nın buluşması izleyicileri heyecanlandırdı.

Toprak ve Gonca arasında neler yaşanacağı merak konusu olurken dizinin ilk bölümünde sırlara yapılan atıflar dikkat çekti.

İlk bölümü ile atv ekranlarına gelen Gül Masalı, Pazar akşamlarına damga vurmaya devam edecek.

Gül Masalı 1. Bölümü izlemek için tıklayın.

CANLI YAYIN