atv.com.tr Aralık ayında 24 kategorinin zirvesinde yer aldı!

GİRİŞ TARİHİ:  04.01.2023, 09:51 GÜNCELLEME TARİHİ:  04 Ocak 2023 Çarşamba, 19:52
atv.com.tr Aralık ayında 24 kategorinin zirvesinde yer aldı!

Ekrandaki başarısını dijitale de yansıtan atv, rakiplerini bir kez daha geride bıraktı. Gemius raporlarına göre Aralık ayında 24 kategorinin lideri olan atv.com.tr büyük bir başarıya imza attı.

Televizyon kanallarının internet performanslarını karşılaştıran Gemius raporlarına göre, atv'nin internet sitesi geçtiğimiz Aralık ayında Web Sitelerinde "RU", "Views", "Visits", "Time", "Avarage Time Spent", "Time Per View", "Time Per Visit", "Views Per Real User", "Visits Per Real User", "Reach" ; Stream'de "RU", "Views", "Visits", "Reach", "Visits Per Real User"…

Uygulamada ise; "RU", "Views", "Visits", "Time" , "Reach", "Avarage Time Spent", "Time Per Visit", "Views Per Real User", "Visits Per Real User" kategorilerinde birinci oldu. Aralık ayında hem web hem de stream kategorilerinde rakiplerinin önünde yer alan atv.com.tr, önemli bir başarı elde etti.

Tüm içerikler atv.com.tr'de!

Tam 24 kategoride birinci olan atv.com.tr, rakiplerinin önünde yer almayı başardı. Ekrandaki başarısını dijitalde de sürdüren atv, en iyi yerli dizileri, programları ve haber bültenlerini atv.com.tr aracılığıyla izleyicisine ulaştırmaya devam ediyor. atv canlı yayını, dizi ve program tekrarları, foto galeriler ve özel haberler atv.com.tr'de sevenleriyle buluşuyor.

Dizi ve programlarıyla gündemden düşmeyen atv'nin tüm içeriklerini atv.com.tr'den izleyebilirsiniz.

CANLI YAYIN