Kuruluş Osman'ın Holofira'sı Ecem Sena Bayır kimdir?

GİRİŞ TARİHİ:  22.10.2023, 14:57 GÜNCELLEME TARİHİ:  22 Ekim 2023 Pazar, 15:01
Kuruluş Osman'ın Holofira'sı Ecem Sena Bayır kimdir?

atv ekranlarının iddialı dizisi Kuruluş Osman'ın 5. Sezon kadrosuna dahil olan başarılı isim, Holofira karakteriyle Ecem Sena Bayır oldu. Kuruluş Osman'ın Holofira'sı Ecem Sena Bayır kimdir? Ecem Sena Bayır biyografisi...

Ertuğrul oğlu Osman'ın devlet kurma hikayesini konu alan atv'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman'ın 5. Sezon kadrosuna yeni isimler dahil oldu. Kadroda yer alan yeni isimler arasında Ecem Sena Bayır'da yer alıyor ve Kuruluş Osman hayranları tarafından fazlasıyla merak konusu ediliyor. İşte yıldızı parlayan oyuncu Ecem Sena Bayır hakkında merak edilenler...

Ecem Sena Bayır kimdir? Ecem Sena Bayır nereli? Ecem Sena Bayır kaç yaşında?

Kuruluş Osman'ın yetenekli oyuncusu Ecem Sena Bayır, 11 Nisan 1996 tarihinde İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde dünyaya geldi. Çocukluk dönemini de İstanbul'da geçirdi. Ecem Sena Bayır 27 yaşında ve koç burcudur. Güzel oyuncu Ecem Sena Bayır, ilk oyunculuk deneyimini küçükken aynanın karşısına geçip izlediği dizi ve filmlerdeki karakterleri oynamaya başlamasıyla yaşamıştı. Bu şekilde oyunculuk hayali başlamıştı. Lise yıllarında yabancı dil eğitimi aldığı için üniversiteyi de dil üzerine okumak isteyen Bayır, tiyatro hayallerinden vazgeçmemişti. İlk projesi olan BKM Mutfak ekibine dahil olana kadar profesyonel anlamda herhangi bir sahne tecrübesi yoktur.

Ecem Sena Bayır hangi üniversite mezunu?

atv'nin popüler dizisi Kuruluş Osman'ın Holofira'sı Ecem Sena Bayır ilk, orta ve lise öğreniminin ardından Konservatuvar okumak istedi ancak İstanbul Üniversitesi Dilbilimi Bölümünden mezun oldu. Dilbilim mezunu ve Türkiye'nin genç yetenekleri arasında önemli bir yere sahip olan Ecem Sena Bayır, hem oyunculuk hem de skeç yazarlığı alanlarında dikkat çeken bir isimdir.

Ecem Sena Bayır evli mi?

Başarılı dizi Kuruluş Osman'ın Holofira'sının yoğun ilgi görmesiyle birlikte Ecem Sena Bayır hakkında merak edilenler de arttı. Ecem Sena Bayır'ın bekar olduğu bilinmektedir.

Ecem Sena Bayır'ın oynadığı diziler nelerdir?

Ecem Sena Bayır şu sıralar Kuruluş Osman adlı tarihi dizide Holofira karakterine hayat veriyor. Daha önce atv ekranlarında yayınlanan Destan ve Kardeşlerim dizilerinde izleyenlerin karşısına çıkan Ecem Sena Bayır, Destan dizisinde Günseli karakterini, Kardeşlerim dizisinde ise Afra karakterini canlandırdı.

atv ekranlarının gözde dizisi Kuruluş Osman her Çarşamba yeni bölümleriyle saat 20.00'de atv'de!

CANLI YAYIN