Çocuklar babalarını bile sormadı!

GİRİŞ TARİHİ:  03.10.2013, 12:14

“Baba Panik Yapma” evinde annelerinden uzakta, babalarıyla beş gün geçirmek için gelen çocuklar çok mutlu. Programın sunucusu İnci Türkay biz anneler kendimizi ne kadar önemsemişiz, sanılanın aksine çocuklar annelerini aramadı bile” dedi… Babalar haftaya maceralı başladı…

İkizlerin babası Hasan Bey mutfakta pek bir yeteneksiz!; Geç uyanmayı seven Hasan Bey, mutfakta da başarılı değil. Zaten bunu da kendisi saklamıyor. İkizleriyle özellikle kirli bezi değiştirme konusunda zor bir gün yaşadı.

Cemil Bey'in başı çamaşırla dertle: Dokuz yıldır kirli çamaşır yıkamadığını söyleyen Cemil Bey görev olarak verilen çamaşır yıkamada sıkıntılı anlar yaşadı. Evin çocuk ruhlu, şakacı ve hareketli babası Cemil Bey ev işleriyle meşgul oldu. Ama küçük kızı Buğu'nun emniyeti ile ilgili önlemler almayı da ihmal etmedi.

Baba Panik Yapma evinde sıradışı tavırlarıyla kendini belli eden Türker Bey; küçük oğlu Efe'yle epey ıslak bir gün yaşadı.Efe'yi güne yine özel cimnastiğiyle hazırlayan Türker Bey oğluyla havuz ve jakuzi keyfi yaşamanın zevkini doyasıya tattı.

Selçuk Bey; günün en zor dakikalarını evde verilecek kostüm partisi için kızı Didem, Hasan Bey ve ikizlerle birlikte gittiği kostümcüde yaşadı. Didem sıkılınca yaygarayı kopardı.

"BABA PANİK YAPMA" hafta içi her gün atv'de!
CANLI YAYIN