Emrah, Müge Anlı’nın sunduğu Güven Bana’da yarışıyor
Emrah, Müge Anlı’nın sunduğu Güven Bana’da yarışıyor
Ekranların güvenilir ismi Müge Anlı’nın sunduğu Güven Bana‘nın 15 Temmuz’da yayınlanan altıncı bölümünde sanatçı Emrah konuk oldu.
Yıllar sonra televizyon ekranlarına çıkarak sevenleriyle buluşmaya hazırlanan Emrah, memleketi Diyarbakır'da annesi ve babası adına yaptırdığı okul için yarışmaya devam ediyor.
Sahnelerin ünlü ismi Emrah, televizyon ekranlarının efsanesi Müge Anlı'nın sunduğu Güven Bana'ya konuk oluyor. Güven Bana'nın 15 Temmuz Salı günü yayınlanan bölümünde Müge Anlı'nın karşısında yarışmacı koltuğuna oturan Emrah, memleketi Diyarbakır'da annesi ve babası adına yaptırdığı Ayten Elyasa Erdoğan Özel Eğitim Uygulama Okulu'na destek için yarıştı.
Yıllar sonra bir televizyon programına katılmasının yanı sıra ilk kez bir yarışma programıyla sevenlerinin karşısına çıkan Emrah'a yarışmada sunucu oyuncu, sunucu Esra Harmanda eşlik etti.
- Bizans İmparatoru’nun kızı “Prenses Asporça” geliyor
- Orhan Bey, Kutsal Mabed Şövalyeleri'nin izini buldu
- “Nursel ile Mutfak Bahane” hafta finalinde neler oldu?
- Milyoner'de 500 Bin TL'lik uzay sorusu! "Güneş Sistemi'ndeki diğer tüm gezegenlerden daha fazla yanardağa sahip olan gezegen hangisidir?"
- A.B.İ.'den görkemli afiş!