13 Eylül 2021, Pazartesi 19:00

atv Ana Haber 8480. Bölüm

Hızlı, doğru, tarafsız habercilik anlayışı...

Pençe-Şimşek şehidine veda

Acı haber dün Irak'ın kuzeyinden Pençe-Şimşek harekatı bölgesinden gelmişti. Kalleş saldırıda şehit olan kahraman askerimiz bugün memleketi Konya'da son yolculuğuna dualarla uğurlandı.

**

"2023 hedefleri" vurgusu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sakarya Zaferi'nin 100. yılı dolasıyla Ankara Polatlı'daydı. Buradaki konuşmasında "2023 hedeflerimiz küresel senaryolara karşı başkaldırıydı" dedi. Devamında kurduğu cümleler geleceğe bir not niteliğindeydi.

**

Arkadaşını ölüme terk etti

Arkadaşının boğulmasını seyretti, günlerce kimseye haber vermedi. Polisi görünce itiraf etti. O güne ait görüntüler ortaya çıktı.

**

Boşanma nedeni

Geçmişte dedektif tutup eşini takip edenler vardı. Şimdi gelişen teknolojiyle birlikte o dedektiflerin yerini telefon uygulamaları aldı. Ancak işin ucunda boşanma durumu söz konusu.

**

Karadeniz'de balık bereketi

Av yasağının sona ermesiyle Karadeniz bereketini gösterdi. Tezgahlar Palamut ile doldu. Fiyatlar ise yüzleri güldürdü. #atvhaber

**

Onlar da okullu oldu!

Gece ve Gölge… Her ikisi de 2 aylık. Köpek Eğitim Merkezi'nin yeni gözdeleri. Eğitimin başındalar. Ardından uyuşturucu tacirlerinin korkulu rüyası olacaklar.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN